Prat – Montaner campions!!

La fantàstica parella formada per Miquel Prat i Daniel Montaner es van proclamar matemàticament el passat dissabte dia 20 de novembre a la localitat de Matadepera, Terrassa, Campions de Catalunya d’Open de Ral·lis gràcies a la segona posició aconseguida en aquesta proba organitzada per l’Escuderia Motor Terrassa.

Prat, amb el seu Renault Clio 16V, tot i haver patit una penalització d’un minut al pòdium de sortida per avançament al Control Horari, va saber reaccionar i va acabar a nomes 13’05’’ del primer classificat Gonzalez-ArnaBat amb Citroën Saxo VTS. El pòdium el va completar Abad-Valle amb Peugeot 106 a 27’05’’ de Gonzalez.

La parella del Moto Club Igualada va lluitar per aconseguir el Campionat des del primer tram, que tot i les adverses condicions climatològiques del dissabte, amb molta pluja al dematí, van recuperar aquest minut de penalització en nomes els 6 trams dels que es composava la proba i poc mes de 45 kms cronometrats en total, això es tradueix en que Miquel va ser mes d’un segon per quilòmetre mes ràpid que els seus rivals.

Rai Morató i Xavier Dagà, del Moto Club Igualada i amb Citroën Saxo VTS, desprès de mes de 5 anys sense provar l’Asfalt i amb un vehicle amb una preparació poc adient en aquest terreny, van acabar en una 34ª posició general de la Copa catalana d’Asfalt, 15ens del grup N i 6ens de la classe 2.

Joan Morros i Javier Carrillo, amb Volkswagen Golf GTI, van acabar el la 10ª posició scratch de l’Open, 5é del grup XN i 9é de la Classe 3 en el que va ser el debut d’aquest Odonenc als Ral.lis d’Asfalt. De ben segur que la propera temporada veurem a aquest pilot del MCI a mes d’una cursa de l’especialitat.

Eva Prat i Enric Ruiz també van ser presents en aquesta cursa com a Comissaris Tècnics.

La victòria de Prat-Montaner al Català d’Asfalt se suma a les aconseguides per Alex Haro al Mundial S2000 i la de Joan Manel Tomas al Català de Trial 4×4, demostrant un any mes, que el nivell dels pilots de la comarca i del Moto Club Igualada es molt alt.

Prat-Montaner

Prat-Montaner

Rai-Dagà

Rai-Dagà

Morros-Carrillo

Morros-Carrillo

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.