Jordi Sala al motocros d’Amposta

El passat diumenge es va disputar l’última prova del Campionat de Catalunya de Motocros a la localitat d’Amposta.

Fins a les terres de l’Ebre s’hi va desplaçar el jove pilot odenenc del Moto Club Igualada, Jordi Sala, que tot i tenir algunes errades va fer una excel·lent cursa. La cursa constava d’una tanda d’entrenaments cronometrats i dues mànigues de 15 minuts més dues voltes. A la primera màniga aconsegueix la 9ª posició i a la segona millorant el seu registre aconsegueix la 6ª posició, quedant a la final 8è classificat de la seva categoria.

Acabada la temporada de motocross podriem fer una mica de balanç d’aquest jove pilot de 12 anys. Aquest ha estat el seu primer any a la categoria Juvenil, on els participants tenen entre 12 i 14 anys, per tant, era una temporada de rodatje a la nova categoria, va tenir important lesió que el va apartar dels circuits durant 4 mesos, tot i així en el mes de Setembre el tornavem a veure rodant als circuits ja força recuperat. Ha pogut acabar la temporada i tot i haver-se perdut quatre curses del campionat ha aconseguit quedar classificat el 10é del Campionat de Catalunya, d’un total de 42 participants.

Des d’aquí en Jordi agraeix el suport que durant tota la temporada ha rebut per part del Moto Club Igualada, Castrol, Axo, Marsimoto, Beeparts i Joralfran.