Campionat de Catalunya de Ral·lis:49é 2000 viratges

La capital del Bages, Manresa, va acollir el passat cap de setmana la sisena cita puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt i l’Open de Catalunya de Ral.lis , el 49è Ral·li 2000 Viratges. La prova, organitzada pel Biela Club Manresa, va constar de nou trams, quatre dels quals eren diferents i de quatre trams a disputar en dues ocasions per l’Open, amb un total de 75,90 km cronometrats per el Català d’Asfalt i 36.40 km per l’Open. La proba va ser puntuable també per l‘Open Trofeu Júnior i per al Volant RACC – Trofeu Esso-Mavisa.

Membrado i Vilamala (Mitsubishi Lancer evo x) van ser els vencedors de la proba, seguits per Domingo i Venceslao (Peugeot 106 Maxi) a 1.03 segons. El pòdium el va completar Orriols i Pujolar (Mitsubishi Lancer evo x) a prop de 1.17 de Membrado.

En l’apartat Open la victòria fou per Salinas i Mejias (Peugeot 106 Rallye), seguits de Flores i Miguez (Peugeot 106 Rallye) a 11.6 segons. La tercera plaça va ser per a l’equip de Moto Club Igualada format per Miquel Prat i Daniel Montaner ,que varen fer “volar”el seu Renault Clio 16v fins al tercer calaix del podi acabant a nomes 22.2 segons del guanyador. Prat-Montaner van assolir, alhora, la primera posició de l’Open trofeu Junior, grup reservat per als pilots menors de 25 anys.

Un altre equip participant de Moto Club Igualada a la categoria Open va ser el format per Marc Cañellas i Francesc Sabaté, que van aconseguir una meritòria 5ª plaça a la general d’Open i van acabar primers de grup XA i de la classe 5.

David Abad i Ignasi Bosch de l’MCI també van participar en aquesta proba del Bages, i van oferir un gran espectacle de derrapades amb el seu Bmw M3 E-30, fins que una averia mecànica, soferta desprès d’una topada amb una balla al tram C1, els va deixar fora de carrera.

La propera cita del Campionat tindrà lloc els pròxims dies 06 i 07 de novembre amb la disputa del Ral·li Costa Brava, que també serà puntuable pel Campionat d’Espanya de l’Especialitat.

Miquel Prat i Daniel Montaner

Miquel Prat i Daniel Montaner

Marc Cañellas i Francesc Sabaté

Marc Cañellas i Francesc Sabaté

David Abad i Ignasi Bosch

David Abad i Ignasi Bosch

Fotografies: Jordi García Galofré

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.