Igualada i la seva Comarca es preparen per rebre el 19è Ral.li Ciutat d’Igualada

Un any més, els dies 28 i 29 d’Abril el Campionat de Catalunya de Ral·lis i de Ral·lisprints d’Asfalt visitarà Igualada i la comarca de l’Anoia en la que representarà la 19ª edició de la prova automobilística de referència pels aficionats anoiencs a l’esport del motor.

De la mà del Moto Club Igualada, entitat organitzadora de la prova, l’edició d’ enguany es presenta refrescada i amb novetats destacades respecte d’anteriors edicions. Amb nous patrocinadors i col·laboradors, els del MCI han preparat un itinerari innovador i selectiu, que posarà a prova els pilots i equips participants i a la vegada permetrà als aficionats i a tothom que s’acosti a gaudir de l’esdeveniment una immillorable oportunitat per a poder veure de prop les evolucions dels millors pilots i vehicles de Catalunya.

Pòster Oficial de l’edició 2017

El Ral·li Ciutat d’Igualada forma part del selecte grup de curses amb més història i tradició de Catalunya, essent any rere any una prova de referència en l’especialitat. Després d’uns anys sense disputar-se, l’any 2012 el Moto Club Igualada va agafar de nou les regnes de l’Organització, essent reconegut en nombroses ocasions com una de les millors proves del país, evidència irrefutable del bon saber fer i la impecable organització de l’equip humà de la Comissió Organitzadora, actualment amb el President de l’Entitat Enric Ruiz al capdavant.

Ben afiançat al Calendari esportiu de Ral·lis de la Federació Catalana d’Automobilisme, el 19è Ral·li Ciutat d’Igualada representarà la primera prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis Absolut, així com la primera cita del Campionat de formació i promoció VOLANT RACC – Trofeu Mobil1-MAVISA, que a mes aquesta temporada estrenarà en la prova Igualadina un nou vehicle per als joves pilots participants.

Fotografia del parc Tancat de l’edició 2016

L’itinerari que ha preparat enguany el Moto Club Igualada estarà format per 12 trams cronometrats (un més que en l’edició anterior), 6 dels quals seran diferents i que recorreran la comarca de l’Anoia, el Bages, la Conca e Barberà i l’Alt Camp sumant un total d’aproximadament uns 103 kms de TC i uns 355 kms de recorregut . Amb el ParcTancat i el Pòdium de Sortida situats a l’Avinguda Europa, en ple polígon d’Igualada, i amb el Parc d’Assistència situat a l’antiga Nacional II, entre les rotondes del “Canaletas” i la rotonda del “Vives Vidal”, Moto Club Igualada busca apropar al màxim el Ral·li a la ciutat i als seus habitants, cercant la millor complicitat i la gran implicació i acceptació popular que any rere any han mostrat els vilatans igualadins.

Les Verificacions Tècniques i Administratives es duran a terme divendres dia 28 a la tarda al concessionari TOYOTA IGUALADA, patrocinador principal de la prova, que veu en el Ral·li Ciutat d’Igualada el millor aparador i soci per promocionar la seva activitat comercial. Les instal·lacions de TOYOTA IGUALADA romandran obertes durant tota la jornada del divendres i dissabte de la cursa ja que també acolliran la Base del Ral·li per a les labors organitzatives i de seguretat.

Així mateix, ORIGAMI, espai d’Oci i Gastronòmic del polígon d’Igualada, també aportarà el seu gra de sorra com a patrocinador de la prova, contribuint d’aquesta manera a associar l’esport del motor amb el comerç igualadí.

Properament Moto Club Igualada anirà publicant a la seva web (www.motoclubigualada.com) més detalls e informació de la cursa per al públic i els participants, pel que recomanem estar molt atents en aquests propers dies per estar ben informats.

 

 

Jaume i Jordi Poch, Moto Club Igualada

Fotografies Canal FCA.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.