Del 1970 fins al 1989

1970La trajectòria del MOTO CLUB IGUALADA va ser ascendent fins la crisi sorgida aquest any dins la Junta Rectora en aquest moment.
Tan sols es maté l’organització de la PUJADA A LES MAIOLES i el TRIAL D’IGUALADA

1973El primer pas per sorgir d’aquest letarg és una gimkhama que s’organitza al Polígon Industrial, la qual és portada a terme per un grup de motoristes entusiasmats que després passarien a files del Moto Club.

1974Com a centre d’acció el MOTO CLUB IGUALADA i conjuntament amb les Seccions d’Ódena i Copons s’organitza, a més del TRIAL D’IGUALADA ja tradicional, el 1r. TRIAL D’ODENA 1r. TRIAL DE COPONS respectivament. Membres de l’Entitat organitzen l’expedició “MOTO IGUALADA/KILIMANJARO”que durant 6 méses recorre 40,000 km. por terres d Àfrica i que el dia 26 d’octubre assoleix el cim de 6.010 m., rècord mundial d’alçada en moto.

1975Primera edició del MEMORIAL CÀNDID BERTRAN DE KARTS, carrera creada en homenatge al pilot igualadí i President de l’Entitat en el moment de la seva desaparició.

1976El Motocross torna a Igualada amb l’ajut de «Fires i Mercats» amb la creació de MOTOCROSS FIRA D’IGUALADA al marc del nou circuit de la «Roixela».
Dos membres de l’expedició «MOTO IGUALADA / KILIMANJARO» organitzen el raid amb 2 motos «BARCELONA / CIUTAT EL CAP» (Sudàfrica), en el temps rècord de 7 dies sense cap tipus d’assistència.

1977Les Concentracions agafen gran empenta arreu de Catalunya i Igualada no es vol quedar enrrera. Concentració «MONTSERRAT ’77», amb gran assistència de participants.
Diferents membres de los passades expedicions assoleixen el 25 de gener els 6.800 m. en la muntanya de l’Aconcagua (7010 m.), nou rècord mundial d’alçada en moto, en l’expedició «MOTO IGUALADINA ACONCAGUA / AMAZONES».

1978«MONTSERRAT ’78» és la última concentració celebrada a Igualada. Molts participants però el balanç econòmic és negatiu.
Primera edició del TRIAL DEL CABRIT DE RUBIO portat a terme juntament amb els aficionats de Rubió.

1979L’especialitat del Tot Terreny, poteriorment anomenat Enduro, arriba a Igualada, i ja des del 1r. ENDURO DE CASTELLOLI es noms de MOTO CLUB IGUALADA i CASTELLOLÍ son coneguts arreu de Catalunya i posteriorment per tot Espanya.

1980Se segueix organitzant una nova edició de totes les carreres i l’empenta de la nova Junta Directiva, fa que es reanudi la PUJADA A LES MAIOLES amb la participació de cotxes únicament.
Jesus Brugues guanya el Trofeu Nacional d’Enduro sènior.

1981Amb força èxit a nivell local s’organitza un SPEEDWAY que resulta molt espectacular. Canvi d’escenari del MOTOCROSS que passa al circuit del «Polígon».

1982L’especialitat de la bicicleta obre els ulls del club on veu el planté de futures figures del motociclisime. Primeres edicions del TRIALSIN D’IGUALADA, BMX D’IGUALADA, TRIALSIN DE JORBA i 2 HORES DE RESISTENCIA BICI-CROSS DE CASTELLOLI.

1983L’ENDURO DE CASTELLOLI arriba al seu màxim esplendor a l’aconseguir la puntuabilitat pel campionat d’Espanya. La carrera resulta d’un èxit esclatant.
Primera edició del RALLY MOTOCICLISTA ANOIA, ja Campionat de Catalunya.

1984Amb motiu del 25è aniversari del Club, s’organitza al Polígon Industrial d’Igualada el MATCH D’ARGENT, conjunt de carreres de diferents especialitats com: 2 Hores Resisténcia Vespa, 4 Hores Resistència Vespa, Prova de Velocitat junior/sènior, Campionat d’Espanya de Resistència de Karts, Auto-Cross, etc. També se celebra en aquest any el 1r. ENDURO DE TOUS.
El Trial de Rubio, és puntuable per al Campionat d’Espanya d’aquesta especialitat.

1985Després d’algunes col.laboracions, aquest any MOTO CLUB IGUALADA s’inicia en l’especialitat del 4X4, organitzant una prova puntuable per la Copa Catalana de 4X4.

1986L’Enduro de Castellolí passa a ser de dos dies i el Rally Anoia és puntuable per al Campionat d’Espanya. La Pujada a les Maioles arriba a la 14ena edició i el Motocross a l’11ena. Dues setmanes després s’organitza la primera prova de caire internacional, el TRIAL 4X4 MOTO CLUB IGUALADA, puntuable per a la 1a. Challenge Europea de llarga distància.

1987MOTO CLUB IGUALADA arriba a la fita més important fins avui en organitzar una prova puntuable pel Campionat d’Europa d’Enduro, l’ENDURO DE CASTELLOLI, memorial Albert Costa. El Rally Anoia es consolida com una de les millors proves del Campionat d’Espanya i el MOTOCROSS D’IGUALADA, puntúa per al Campionat d’Espanya junior.

1988Després de la resaca de l’Europeu d’Enduro, un equip de gent molt cansat per l’intensa activitat de l’any 87, organitza noves edicions del RALLY ANOIA, MOTOCROSS D’IGUALADA i el TRIAL DE CASTELLOLI, juntament amb el Moto Club Esplugues.
Jaume Colom es proclama campió d’Espanya d’Enduro junior i Toni Mas s’imposa en el Trofeu Nacional Trail.
David Bosch, l’esportista més premiat de la història de la nostra entitat, aconsegueix el Campionat d’Espanya de karting

1989S’inicia la temporada amb el Rally Anoia. El 16 d’abril es porta a terme un nou projecte: «el SPRINTRAIL DE CASTELLOLI». La prova obté un ressò molt important i es converteix en exemple per altres clubs. Després de molts anys, LA PUJADA A LES MAIOLES s’adreça a motos.
1a. edició de les 3 HORES DE RESISTÈNCIA EN CICLOMOTORS D’IGUALADA, amb escasa participació.
El TRIAL DE CASTELLOLI és puntuable pel Campionat d’Espanya junior, i Marc Colomer s’hi proclama campiò.
Pere Sala aconsegueix el Campionat d’Espanya de Trams d’Enduro junior.
David Bosch apunta a dalt i repeteix el Campionat d’Espanya de karting juntament amb el de Catalunya.