Del 1990 fins al 2009

1990Les 3 HORES D’IGUALADA, es consoliden com la millor cursa de resistència de Catalunya i es porta una nova especialitat amb sortida a «Les Comés»: EL TRIAL DE NENS D’IGUALADA.

1991EL TRIAL DE NENS D’IGUALADA i EL TRIAL DE CASTELLOLI no falten al calendari del 1991. La febra de les curses de ciclomotors d’aquests anys, impulsa a Moto Club Igualada a organitzar dues curses d’aquests tipus: LES 3 HORES D’IGUALADA i els 500 KMS DE CASTELLET juntament amb el Moto Grupo B.B.
Jaume Colom es proclama campió d’Espanya d’Enduro sènior, i realitza una extraordinaria actuació als ISDE de la República Txèca, englobat dins la Selecció Nacional.

1992Any d’intensa i interesant activitat: LES MAIOLES torna acollir la popular PUJADA, aquest any per cotxes i motos. Aquesta es la última edició fins ara.
MOTO CLUB IGUALADA torna a ser capdaventer amb la promoció i organitza el 1r. ENDURO DE NENS a Vilanova del Camí. Els TRIALS DE COPONS i CASTELLOLI, tornen a ser de les més valorades del calendari català. Calendari que es completa amb el MOTOCROSS D’IGUALADA i els 500 KMS DE CASTELLET, aquest cop internacionals.
David Bosch, després de dos anys (1990 i 1991) d’estar entre els millors en el Campionat d’Espanya de la Fórmula Fiat, aconsegueix proclamar-se Campió d’Espanya de Fórmula Ford.

1993L’ENDURO DE NENS es celebra en una zona mítica: CASTELLOLI, els ciclomotors corren LES 4 HORES D’IGUALADA, al circuit del Polígon, i dins del calendari d’activitats de l’Estiu Jove s’organitza la Ruta Anoia, prova de regularitat adreçada a joves.
David Bosch és ja una realitat i un candidat clar per arribar a la Fórmula 1. Amb clara superioritat guanya el Campionat d’Espanya de Fórmula Renault i queda tercer en el Campionat d’Europa.

1994El plat fort d’aquesta temporada és el TRIAL DE L’ANOIA, puntuable per al Campionat d’Espanya de Trial amb victòria de Jordi Tarrés, que es celebra a Vilanova del Camí.
El Xipreret acull l’espectacular DIRT TRACK D’IGUALADA, amb els millors especialistes catalans.

1995CASTELLOLI, amb el TRIAL i L’ENDURO DE NENS, torna a demostrar la seva afició i capacitat d’organització. EL TRIAL DE COPONS i EL MOTOCROSS D’IGUALADA, completen un calendari molt consolidat.
Toni Mas guanya el Trofeu Nacional d’Enduro Sènior B.

1996EL TRIAL DE L’ANOIA es celebra a Igualada, i Amos Bilbao es proclama Campió d’Espanya. Gran èxit d’assistència de públic, amb 9.000 espectadors.

1997Els apassionats del les motos clàssiques impulsen EL TRIAL CLÀSSIC DE L’ANOIA, que es celebra a Cabrera.
El circuit de MOTOCROSS DEL POLIGON, veu la seva última cursa. Al cap de poc mésos, sobre el que havia estat un dels circuits històrics del motocross català, s’hi començaran a construir naus industrials.
L’ENDURO DE NENS canvia d’ubicació, Tous, impulsat pels ENDURISTES DE TOUS.

1998El Campionat d’Espanya de Trial torna a Igualada, i les noves instal.lacions de la Policia Municipal, serviran de punt de sortida del TRIAL DE L’ANOIA, que torna a escollir Vilanova del Camí per ubicar-hi les zones.
El TRIAL DE COPONS, s’engloba dins del calendari del OPEN, carreres pensades per l’aficionat. El TRIAL CLÀSSIC DE L’ANOIA, surt aquest cop de «Les Comes» i els Enduristes de Tous aconsegueixen el guardò de la millor ENDURADA de l’any.

1999L’escuderia AC Baldrich, s’encarrega de tirar endavant amb molt d’èxit EL MOTOTERRA D’HOSTALETS.
Els TRIALS CLÀSSIC DE L’ANOIA i OPEN DE TRIAL, completen una de les temporades més fluixes dels últims anys.

2000Después d’una vida dedicada al Moto Club Igualada, Josep Miquel i Enrich, deixa el càrrec de President i un grup de gent nova impulsa la candidatura de Xavier Cano Orpí, que te com objectiu reactivar la nostra entitat.
EL MOTOTERRA D’HOSTALETS, el TRIAL DE COPONS i LA COPA D’ESPANYA DE TRIAL CLÀSSIC, que es celebra amb gran èxit a Santa Margarida de Montbui, completent un calendari en un any d’importants canvis.
Jordi Viladoms aconsegueix la tercera posició per equips en els ISDE de Granada formant part de la selecció nacional absoluta.

2001

Aquesta primera temporada planificada per la nova Junta Directiva, comença amb una PRESENTACIÓ D’EQUIPS a la Plaça del Cal Font, amb gran afluència de públic.
AC BALDRICH, aconsegueix reunir més de 200 pilots a Hostalets amb L’ENDURADA DE L’ANOIA.
L’èxit de EL MOTOTERRA D’HOSTALETS, anima a crear el MOTOTERRA DE CLARIANA.
Copons acull un TRIAL DE NENS al mateix dia que el TRIAL OPEN.
Jordi Viladoms aconsegueix la tercera posició per equips en els ISDE de França formant part de la selecció nacional júnior.