Presentació de l’equip Igualadí RR Team 37 Motomorfosi de les 24 Hores de Motociclisme

El passat  divendres 16 de Juny  va tenir lloc al Restaurant Samuntà d’Òdena la presentació oficial del equip RR Team 37 Motomorfosi.

l’Equip, format majoritàriament per gent aficionada a la motocicleta de la nostra comarca, prendrà part els propers dies 7,8 i 9 de Juliol a la prestigiosa cursa de les 24 hores motociclistes del Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló.

Aquesta proba de resistència transcorre durant 24 hores seguides seguint el traçat de Gran Premi original de Moto GP, on gairebé 70 motocicletes de diferents països i categories inscrites competeixen per qui fa el major número de voltes, superant les 700 voltes en alguns casos.

Els Equips disposen d’una única motocicleta amb la que han de finalitzar la cursa i que pot esser pilotada per un màxim de quatre pilots. Aquests es van rellevant durant períodes estipulats al mateix temps que l’equip de mecànics posen benzina, revisen la mecànica i canvien les rodes.

La presentació de l’Escudería vermella i blanca es va esdevenir a l’exterior de les instal·lacions del Restaurant Samunta de la població d’Òdena i va estar acompanyada en tot moment per una magnifica temperatura que juntament amb el Catering realitzat per l’ocasió va fer les delícies dels assistents. L’acte va començar amb una breu introducció i es va donar pas a presentar els components de Equip, una  trentena de persones implicades directament. Tot seguit es va procedir al moment que mes expectació va causar entre els assistents, que va ser la presentació de les dues motocicletes, la de cursa i la de recanvi, amb les que prendran part a la cursa els pilots del Moto Club Igualada, Jose Vivancos, Marc Mercader, Ricard Lopez i Roger Alemany.

L’acurada feina feta en la decoració per part de les empreses Brillo i Rètols dolz va rebre molts elogis, així com la preparació mecànica de les dues unitats.
Posteriorment es va donar pas a la fotografia d’equip, on tots els assistents es van poder immortalitzar el moment amb les motocicletes al photocall, muntat per l’ocasió.
L’Equip RR Team 37 Motomorfosi vol agrair la presència i suport a tots els patrocinadors, col·laboradors, familiars i integrants d’aquest projecte per fer-ho possible!

Us emplacem a visitar el circuit de Catalunya el proper 8 i 9 de Juliol, per gaudir d’aquesta gran cursa.

 

RR Team 37 Motomorfosi

 

Fotografia de grup de l’Equip RR Team 37 Motomorfosi

 

 

Detall de la Motocilceta amb la que participaran a les 24 hores del Circuit de Catalunya.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.