Moto Club Igualada homenatja a Ramon Figueras al Sopar Bandera de Quadres

El passat divendres dia 17 de febrer va tenir lloc el tradicional Sopar Bandera de Quadres que organitza anualment Moto Club Igualada al Restaurant Amèrica. Mes de 130 persones van assistir a l’acte on Ramon Figueras, recent Campió del Mon de Descens en categoria Màster, va rebre tant prestigiós guardó de mans del President de l’Entitat Enric Ruiz.

Al Sopar també hi van assistir vàries autoritats com el Sr. Joan Serra, Alcalde del Municipi de Castellolí o la Sra. Rossa Plassa com a Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, acompanyats del Sr.Joan Ollé, President de la Federació Catalana d’Automobilisme, i de representants de les Federacions Motociclista i Ciclista. També varis Esportistes d’elit van ser presents al Bandera de Quadres com Bernat Guàrdia en ciclisme, Àlex Haro en Automòbils o Armand Monleón en Motos.

Tanmateix la Entitat va reconèixer l’èxit dels seus Esportistes Campions de la temporada 2016, un total de 36 guardonats en les diferents especialitats en que competeixen, en un acte d’entrega que va ser de lo mes distret i familiar. De igual manera es va aprofitar per fer l’entrega de trofeus del Social de Mototerres 2016 que Organitza l’Entitat.

Amb aquest Acte Moto Club Igualada dóna el tret de sortida a la temporada 2017, on la seva primera activitat està programada pel 28 i 29 d’Abril amb la disputa del 19è Ral.li Ciutat d’Igualada, tal i com exposava Enric Ruiz en el seu discurs d’apertura del sopar.

 

Moto Club Igualada

Fotografies. Josep Mª Vidal

 

 

Enric Ruiz amb Ramon Figueras, el guardonat Bandera de Quadres 2017

 

 

Fotografia conjunta dels Campions 2016

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.