Tot a punt pel Sopar Bandera de Quadres 2017

Com be sent tradicional per aquestes dates, Moto Club Igualada Organitzarà una nova edició del prestigiós Sopar de Bandera de Quadres, acte Social on es vol homenatjar a la persona o persones que, per la seva trajectòria, han contribuït d’una manera essencial en la promoció de l’Esport del Motor a la Comarca de l’Anoia, fet que es la principal finalitat d’aquesta Entitat.

Enguany Moto Club Igualada ha decidit atorgar aquest guardó exclusiu, dissenyat i confeccionat per la Joieria Rosich d’Igualada, a en Ramon Figueras Bernades, recent Campió del Mon de Descens en la categoria Màster. Ramon, a mes, pot presumir de tenir un llarguíssim palmarès com a Esportista amb varis títols absoluts del Campionat d’Espanya i de Catalunya, a mes de ser una persona vinculada amb l’Entitat des dels seus inicis al mon del Motor quan competia en Motocicleta.

Un altre acte important del Sopar serà l’entrega dels guardons als Esportistes Campions del Club destacats en les diferents especialitats de la Temporada 2016, així com també es lliuraran els trofeus als Campions del Social de Mototerres 2016 que cada any organitza l’Entitat.

L’acte tindrà lloc el proper divendres dia 17 de Febrer al Restaurant Amèrica d’Igualada i hi assistiran, entre d’altres, Membres del Consistori Igualadí, representants de Federacions, Esportistes, Oficials, Socis i Simpatitzants de l’Entitat i del mon del Motor en general. Per poder assistir-hi cal efectuar-ne la reserva anticipada.

 

Moto Club Igualada.

 

instantània de l’edició del 2015

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.