Tossa enceta la temporada d’Enduro de la FCM

Tossa de Mar s’ha convertit aquest cap de setmana en la capital de l’enduro. La població de la Selva ha reunit prop de 203 pilots, coincidint amb la primera cursa de la Copa Catalana d’Endurada 2017. Organitzada pel Moto Club Tossa, la proba ha constat d’un recorregut de 38 km a tres voltes pels pilots de Sènior A, E255,Oberta i E50TT, i a dues voltes per a la resta de categories.Un gran Ambient al Pàdoc i una meteorologia molt canviant que tot i el fort vent finalment va respectar el mal temps previst, van ser la tònica de la jornada.

Fins a 7 equips del Moto Club Igualada van aconseguir classificar-se en aquesta cursa, prova de la gran salut que gaudeix actualment la secció de l’Entitat. Joel Vives, amb Yamaha WR, va aconseguir la victòria a la categoria E-125, i es que el de Castellolí va imposar-se amb mes 11 segons al segon classificat. El pilot de Salma Competició va mantenir una espectacular lluita amb el segon classificat, fet que va constatar el gran nivell de pilotatge del mes petit dels Vives. Jordi Cano, el fill de l’Ex-President del MCI Xavi Cano, també va participar a Tossa i ho va fer va finalitzant 10è de E-125 amb un temps total de 26’01”.

A la Categoria de Júnior Oberta trobem a un Joan Cuadras que també inicia els seus passos a la Competició en la 9ª posició, seguit de Oriol Vidal, 15è amb un temps de 21’51”. Xavier Martinez Caldito va finalitzar 16è amb la seva Sherco i un temps total de 22’02” i Roger Vidal va ser 17è a 21 segons de Martinez.

En Veterà 40 Sergi Lasala, amb el dorsal 214, va ser segon absolut marcant un crono final de 12’00.341″. Sergi, que va marcar el millor temps al Tram 1, es va quedar a les portes de la victòria per tant sols 8 segons de diferència.

La propera cursa de la Copa Catalana d’Endurada se celebrarà el 5 de març a la població de la Clua.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotohgrafia: Jaume Soler Movies

 

Joel Vives, practicant el “vives style”.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.