Armand Monleón guanya el 1er Mototerra de les Cases Noves

El passat diumenge 21 d’Agost es va disputar amb èxit la primera edició del Mototerra de les Cases Noves de Can Pardo a Sant Joan de Mediona. Organitzat per el Grup de Motards de les Cases Noves i amb la col.col·laboració de l’Associació AC-Baldrich i Moto Club Igualada la cursa va comptar amb una 40ª de pilots inscrits dividits entre les categories d’Open, amb format tradicional de Mototerra, i de nens, amb les categories de MX50, MX65 i MX85 i amb un total de 4 mànigues puntuables. La forta calor i un circuit molt tècnic i revirat van ser les tòniques a destacar de la magnifica jornada off road que es va poder viure a la població de l’Alt Penedés.

El Dakarià de KTM Armand Monleón va ser el guanyador absolut de la Final del Mototerra, seguit molt de prop pel jove Jordi Sala, també amb KTM. El local Xavi Ferrer va finalitzar tercer a les Cases Noves amb la seva Husqvarna. Marc Vives, un dels favorits per la victòria, va acabar quart, posició que el manté com a líder provisional del Campionat Social de Mototerres 2016.

Pel que fa a MX85 Martí Escofet va ser el primer classificat guanyant amb autoritat les 4 mànigues puntuables, seguit per Gerard García i de Guillem Inglès, segon i tercer respectivament.

A MX65 la classificació va estar mes ajustada, degut a que per culpa d’un abandonament patit per Josep Carné a la darrera màniga, després d’haver-ne guanyat les altres tres, proclamava campió a un Pol Ucar que va saber ser el mes regular de tota la Categoria. El tercer calaix del Podi va ser per en Marc Ferrer.

A MX50 el petit pilot del MCI Marc Alibau, amb KTM, va ser-ne el guanyador i se situa primer a la Classificació provisional del Campionat.

La propera cita del Social de Mototerres serà el proper 30 d’Octubre amb la disputa del Mototerra d’Hostalets de Pierola.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

 

 

Armand Monleón i Jordi Sala a la màniga de la Final.

Armand Monleón i Jordi Sala a la màniga de la Final.

 

 

Download (PDF, Unknown)

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.