Molts bons resultats dels Pilots de L’AnoiaTrial Academy al Campionat del Món de Biketrial

Enguany, el Campionat del món de BikeTrial s’ha disputat a la República Txeca, a la localitat de Blansko, a pocs quilòmetres de Brno. Es tracta d’una regió boscosa i humida on les zones han sigut majoritàriament de terra i pedra. L’Organització, a més, va afegir dificultat a la prova fent zones llargues perquè es tractés d’un Campionat molt exigent físicament.

El Campionat ha constat de dues proves tant per grans com per petits: la primera es va disputar els dies 8 i 9 d’agost i la segona competició el 12 i 13, en el mateix indret però amb zones diferents. I com ja hi estem aconstumats, els pilots de l’Anoia Trial Academy, escola de BikeTrial del Moto Club Igualada, van fer-hi un fantàstic debut.

D’una banda, el pilot i alumne Quim París Mateu, participant en categoria Poussin amb 9 anys, va començar amb una prometedora 5a posició a la primera cursa, un molt bon resultat. A la segona, amb més dificultats i amb la pressió d’intentar igualar el bon resultat del primer dia, va aconseguir una meritòria 7a posició. Finalment, el de Sant Genís ha acabat 7è del món en aquesta categoria, resultat espectacular per la seva joventut que l’anima a continuar progressant per intentar arribar a pujar al podi en la propera ocasió!

I de l’altra, l’Armand Mollà Garcia, quatre vegades campió del món i monitor de l’escola, ha participat en la categoria Elit, la màxima de la disciplina. Malgrat que l’igualadí no va tenir un bon dia a la primera cursa i va acabar en 7a posició, tot li va anar molt millor a la segona. En aquesta, a mitja competició se situava 2n però finalment va acabar 4t, un excel·lent resultat. Amb això finalitzava en la 5a posició del ranking mundial, sent aquesta la seva millor actuació en aquesta categoria i millorant la 6a posició dels últims tres anys.

 

Moltes felicitats als dos pilots pels resultats obtinguts!

 

Roger Cases, Anoia Trial Academy

 

 

 

Moments de concentració per l'Armand Mollà

Moments de concentració per l’Armand Mollà

 

 

Quim París en una de les zones

Quim París en una de les zones

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.