1er Mototerra Cases Noves a Sant Joan de Mediona

 

El proper diumenge 21 d’Agost la població de Sant Joan de Mediona acollirà la segona Proba del Social de Mototerras 2016 tutelat pel Moto Club Igualada. En aquesta ocasió el nucli urbà de Les Cases Noves serà el centre neuràlgic de la cursa en la seva estrena com a primera edició d’aquest Mototerra que inclourà, com be sent habitual en aquest Trofeu Social, les categories d’Open i de Nens.

L’activitat començarà a les 8 del matí amb l’Obertura de les Inscripcions, que també es poden fer de manera anticipada per telèfon ja que les places son molt limitades, per acte seguit, cap a les 9 del matí, donar pas a l’inici de les mànigues classificatòries.

Després de la disputa del passat Mototerra de Masquefa la Classificació del Campionat Open la lidera en Marc Vives amb Yamaha WR, seguit de Pau Tomàs amb Huqsvarna i de Joel Vives, el germà d’en Marc, que es tercer amb la seva Yamaha WR.  A Mediona podrem veure si finalment l’alumne avantatge al seu mestre a la classificació.

Pel que fa als Nens i en la categoria dels mes petits, la de 50cc, Aitor Campana lidera la classificació, seguit de Marc Alibau que es segon, i de Biel Pons en tercera posició.

A la categoria de 65cc, Marc Pablo se situa provisionalment com a primer classificat, seguit molt de prop per l’Aleix Saumell i de Josep Carné i en 85cc el lider es Oriol Roca, segon es Dani Agea i et tercer a la provisional es Joan Rosell.

En aquests moments l’Organització de la Proba està abocada ultimant els detalls del traçat d’un circuit molt acurat que a mes a mes de les mesures de seguretat i serveis habituals, també  disposarà de Servei de Bar i entrepans per poder combatre millor la calor d’aquests dies, tot gràcies al suport obtingut per part de l’Ajuntament de Mediona, Sixlyon, Motos Orpí, Motor Albet, Cava Rimarts i dels Patrocinadors i/o Col·laboradors locals:  Vins Can Vich, Brik-Bike, Josep Duch S.L., Construccions Josep Ferran, Basar Gallego, Queviures Cal Josepet, Mas Rodó i Supermercat Pilar.

Per mes informació podeu contactar amb els telèfons de l’Organitzador 686 745 590 i 616 433 425.

 

Ens trobem tots a Mediona!

 

 

cartell s. juan 2016

 

 

 

SITUACIÓ DEL CIRCUIT:

41°27’48.2″N

1°35’13.4″E

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.