Marc Vives va guanyar a Hostalets de pierola

El passat dissabte dia 30 de juny es va disputar a Hostalets de Pierola el seu tradicional Mototerra organitzat pel Moto Club Igualada. La prova es va dur a terme amb una gran participació general i per suposat amb l’assistència d’un gran nombre dels nostres socis. El mototerra va ser guanyat per en Marc Vives, pilot del Moto Club Igualada, la segona posició va ser per en Víctor Cusí (R.A.C.C.) i el tercer per en Marc Mollón (POLEA SX).

Cal destacar el bon paper dels corredors del Moto Club Igualada, com en Jordi Balcells en 4ª posició, el jove pilot Albert Pons en 8ª posició i en Eduard Balcells en 10ª posició.

Des d’aquí els felicitem a tots i els animem a continuar lluitant per l’esport amb el suport del seu Moto Club.