II Pujada a Els Casots-Subirats

El passat dissabte 30 de juny es va disputar la segona edició de la que va ser la cinquena proba puntuable del Campionat de Catalunya de Muntanya 2012. Organitzada per l’escuderia A Fondu Competició, aquesta va comptar amb la participació de més de cinquanta pilots que havien de recòrrer una distància de 4,6 quilòmetres d’un antic tram recuperat de l’antic Ral•li Catalunya-Segura Viudas.

A Subirats, Sergi Pañella, amb el seu Silver Car S2, va ser el guanyadro en l’apartat de Monoplaces, amb un millor temps de 2 minuts i 16 segons. Amb la victòria als Casots, Pañella es situa líder i encara bé la consecució de nou del Campionat. Francecs Munné i Ferran Pujol van ser segon i tercer respectivament ambdos amb Demon Car.

La victòria en l’apartat de turismes va ser un cop més per a Gerard de la Casa, amb el seu Seat Córdoba World Rally Car, que a més seria sisè en la general. El segon lloc en aquesta categoria se’l va adjudicar Raúl Borreguero, que va fer les delícies dels aficionats amb un Audi A4 Quattro. Joan Salvans, amb el seu BMW-M3, va ser tercer.

Entre els cotxes de Regularitat Sport, Jordi Pedra, amb un BMW 323 i E21, va ser el guanyador.

Toni Olivella, del Moto Club Igualada, va col•locar el seu Renault Clio Williams en la 14ª posició de general i va ser 8é entre els Turismes, aconseguint sent 3er del Grup A i primer de la classe 7, per tant molt bona actuació d’aquest jove de Sant Pere de Riutdebitlles que tot i no ser pilot habitual de la Muntanya va voler ser present en aquest proba.

La propera cita del Campionat de Catalunya de Muntanya tindrà lloc el primer cap de setmana de setembre, amb la disputa de la primera edició de la Pujada Alp – La Masella.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Alvaro Suarez Caballero

 

 

Toni Olivella i el seu espectacular Renault Clio.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.