PODI DE JORDI SALA AL MOTOCROS D’OLVAN

El passat cap de setmana es disputava la setena prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Motocrós de la categoria Cadet 85cc al circuit d’Olvan, organitzat pel Moto Club Baix Berguedà, amb un circuit totalment impecable com ja és habitual.
Hi era present el pilot odenenc Jordi Sala que defensant els colors del Moto Club Igualada, aconseguia novament pujar al 3er esglaó del podi.
A la tanda d’entrenaments cronometrats en Jordi aconseguia la primera posició de la categoria de Cadet, fet que li permetia poder triar un bon lloc a la graella de sortida. A la primera màniga després de fer una bona sortida es col·loca en les posicions capdavanteres, però tot i que una caiguda l’endarrereix unes posicions, aconsegueix remontar fins a obtenir el 2on lloc de la màniga. A la segona màniga també fa una bona sortida, però per problemas mecànics sols aconsegueix al finalitzar la màniga una cinquena posició, que finalment li dona el 3er calaix del podi.
El proper cap de setmana en Jordi es desplaça a San Marino (Italia) per disputar la 3ª prova de l’europeu de Motocròs juntament amb la resta de pilots integrants de l’equip RED BOX Sport Motor.
Destacar les ajudes rebudes de Moto Club Igualada, Castrol, Marsimoto, Joralfran, i l’Ajuntament d’Odena.

Jordi Sala

Jordi Sala

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.