9e Mototerra d’Igualada

Aquest proper dissabte 14 de juliol torna l’espectacle de les motos a Igualada, sota l’organització de Moto Club Igualada podrem gaudir novament de l’emociò de les curses d’estiu on el seu format fa que siguin d’allò mes espectaculars, situat a l’antiga n-II ( davant la Citroën) a partir de les 15:00 i fins l’hora de la final, les 20:00 aproximadament, els motors dels millors pilots tornaran a rugir i faran gaudir a petits i grans amb les seves curses, us esperem.

 

Per a fer les inscripcions* us heu d’adreçar als telèfons:

690 107 927 o al 659 336 236.

 

*Per participar fa falta llicència Federativa

 

Moto Club Igualada

fotografia de l’edició del 2011

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.