Campionat de Catalunya de bike trial a Castellolí

El passat diumenge es va celebrar la primera prova del campionat de Catalunya de BikeTrial a la població de Castellolí. El poble va tenir la oportunitat de poder gaudir d’un dels millors espectacles esportius, amb un recorregut natural que va acabar d’adornar l’esdeveniment. La competició va ser organitzada i promoguda per l’Ajuntament de Castellolí i el Moto Club Igualada.

La competició va està composta per cinc zones per les categories inferiors i superiors, les quals van haver de fer tres voltes al conjunt completant un recorregut de quinze zones.

La competició, en general, es va caracteritzar per ser d’alta exigència física, especialment per a les categories superiors, ja que els pilots es van trobar amb unes zones generalment llargues i exigents, nogensmenys pròpies del campionat.

Pel que fa als pilots anoiencs que van participar en la competició cal destacar, en primer lloc, l’actuació de l’Armand Mollà que va aconseguir guanyar en la categoria màxima, la Elit, superant doncs a pilots de gran nivell com sol ser habitual. D’altra banda, a la categoria Junior es va repetir victòria del Bernat Seuba que va liderar la cursa en tot moment. Tot seguit, en la categoria Minime, la que va tenir més participació local, destaquem el podi format per Marc Seuba en segona posició i Arnau Pol en tercera, i també l’actuació de Gil Rosich en setè lloc i Jordi Cano en la dotzena posició. I per últim, en la categoria Poussin trobem al Lluc Miquel que va aconseguir fer-se amb la setena posició. Val a dir que a nivell de comarca, el BikeTrial es troba en un molt bon moment pel que fa a la bona participació dels seus pilots que debuten des del màxim nivell fins a l’iniciació del mateix.

La jornada va acabar amb el repartiment de premis per part del Jordi Boria, president del Moto Club Igualada, Sergi Vila, tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Sam Cervera, regidor de l’Ajuntament, Josep Abant, president de la BAC (Associació Catalana del BikeTrial), i Roger Casas, organitzador de la prova i vice-president de la BAC.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.