1er Ral·lisprint les Corbes-Peu a Baix

La temporada dels Ral·lis de Terra també a començat a Catalunya. De la mà de l’Escuderia Peu a Baix el passat dissabte dia 10 de Març es va disputar la primera edició d’aquesta proba puntuable amb coeficient 4 per el certamen Català de Terra a la localitat de Sant Hilari Sacalm. Una cursa distreta amb una particularitat: es disputava en un sol tram cronometrat de 9 kms al que se li donarien tres passades en una direcció i tres passades mes en sentit oposat, aconseguint així un total de 52.80 kms de trams cronometrats amb nomes poc mes de 62 kms de Ral.li totals.

Joan “Nani” Roma i Pilar Barceló, amb Mitsubishi Colt, es van imposar en una cursa amb inscripció de luxe, amb 34 vehicles i pilots de renom al capdavant. L’equip Vinyes Mercader, amb Subaru Impreza i l’equip Gomez-Izquierdo, també amb Subaru, van ser els segons i tercers classificats.

David Uson, copilot del Moto Club Igualada, retornava a la competició aquest cop acompanyant a un pilot de luxe, el gran Albert Llovera, que amb el seu Fiat Punto S2000 es prenia aquest Ral.li com un entrenament de pre-temporada, esperant afrontar el Campionat d’Espanya de Terra que començarà el proper dia 17 de Març a Andalusia. Llobera-Uson van haver d’abandonar al començament del tram B1 per una ruptura de la ròtula de direcció del seu vehicle, deixant-los sense cap opció de reparar i seguir en cursa. Uson ens comentava al acabar la cursa que ha tingut molt bones sensacions amb Llobera i que es un pilot exemplar i rapidíssim tot i les seves limitacions.

Un altre equip destacat va ser el format per Miquel Prat i Marc Miguelez, que van prendre la sortida amb el seu petit 107 del Volant Racc com a entrenamentde cara a la temporada 2012, i ho van fer de la millor manera possible guanyant el Grup R1 i la classe 1. Van ser l’equip del Volant mes ràpid durant tota la cursa marcant un crono final de mes de 1 minut 30 segons menys que els seus rivals. Miquel, que enguany estrena copilot s’ha sentit molt satisfet amb el treball d’equip i les sensacions del vehicle, esperem segueixi així tota la temporada.

La propera cita del Campionat de Catalunya Terra està programada pel 21 d’abril al La d’Urgell.

Llovera i Uson a la sortida del tram B

Llovera i Uson a la sortida del tram B

Prat-Miguelez

Prat-Miguelez

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.