Essència mundialista a Vinaròs

El passat cap de setmana arrancava la nova temporada del campionat d’Espanya d’enduro 2012, comptant amb tres especials, una d’elles a la mateixa platja de la ciutat. Cal destacar la participació d’una quinzena de pilots internacionals que van aprofitar l’ocasió per preparar la seva primera cita a Sudamèrica.

Pel que fa als pilots del Moto Club Igualada, el pilot del Marc Coma junior team Armand Monleon no arrancava amb bon peu, cometent un error greu en la primera especial del dia, que el va enfonsar en la classificació. Però crono a crono l’Armand va agafar un bon ritme, recuperant posicions i acabant en la 11 posició d’enduro 2. Pel que fa a Marc Vives va acabar 17è i Bernat Sellarès 18è lluitant amb els millors.

En Sènior B 2T bona actuació de Jordi Balcells que va acabar a les portes del podi, amb la 5ena posicó final, Eduard Vendrel finalitzar 7è i Eduard Roig 21è. En Sènior B 4T en Josep Marsal acabà 19è i Marc Queraltó 37è. Per últim en Sènior C 4T en Pere Caro va finalitzar 10è.

Ara toca preparar la pròxima cita del nacional a Antas, Almeria, on el pilots del Moto Club Igualada continuaran lluitant per la classifiació del campionat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.