Podi de Jordi Sala al Motocross de Almenar

El passat cap de setmana es va disputar la tercera prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Motocròs al circuit “El Terré” a Almenar.

A la categoria de cadets Mx 85 el jove pilot odenenc Jordi Sala del Moto Club Igualada, novament tornava a pujar al podi, però aquesta vegada al calaix més alt , aconseguia a la final la primera posició d’aquesta temporada.

Els pilots es vàren trobar amb un circuit força complicat degut a la quantitat de fang que hi havia a les primeres tandas, tot i que al llarg del matí el fang va anar desapareixent, el circuit va quedar en alguns punts bastant complicat, i va fer que hi hagués moltes caigudes. Una tanda d’entenaments amb molta complicació, tot i així, en Jordi va obtenir la 2ª posició, s’havia d’anar amb molt de compte per obtenir un bon resultat que el permetés assegurar una de les primeres posicions per a la graella de sortida. A la primera màniga fa una bona sortida i li permet rodar entre el grup capdevanter, a falta de tres voltes per acabar la primera màniga en Jordi aprofitant la caiguda d’un rival, és situà en primera posició. A la segona màniga i amb un circuit més complicat per la quantitat de roderes que s’havien format, no va tenir una bona sortida, però tot i així va saber aprofitar els llocs del circuit per poder anar fent avançaments i aconseguir la 2ª posició. A la final 1er classificat de cadets.

Des d’aquí volem agrair el suport rebut per part de Castrol, Axo, Joralfran, Marsimoto i Moto Club Igualada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.