Podi de Jordi Sala a l’enduret de Cabra del Camp

El passat diumenge 20 de Març va començar la temporada d’endurets del Campionat de Catalunya amb la celebració de la prova a Cabra del Camp.

L’organització va haver de buscar novas alternatives per condicionar els terrenys després de les plujes caigudes durant la setmana i en lloc de realitzar “cronos” es varen fer dues especials tipus tram dins el recorregut del rally.

Dels 23 participants a la categoria 85 cc, per part del Moto Club Igualada, hi prenien part els pilots Jordi Sala i Joel Vives. En Jordi, encara convalescent de la fractura de cubit i radi que l’han apartat durant tres setmanes de les competicions, el dimarts de la mateixa setmana li treien el guix i el diumenge es trobava participant a l’enduret, que tot i les molesties al braç que va tenir durant la cursa aconseguia pujar al 3er esglaó del podi. En Joel després d’una bona cursa i malgrat algún contratemps, aconseguia classificar-se en 8ª posició.

Ara toca entrenar i preparar-se per la propera cursa que tindrà lloc el proper dia 10 d’Abril a la localitat de Benicarló, la primera cursa de la temporada del Campionat d’Espanya de Motocros, on el Jordi hi prendrà part a la categoria de Juvenil.

Des d’aquí moltes felicitats als dos pel resultat de la cursa i a seguir lluitant per les properes del Campionat que tot just acaba de començar.

Jordi Sala i Joel Vives

Jordi Sala i Joel Vives

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.