Trial 4×4 de Sant Miquel de Balenyà

El passat diumenge dia 13 de Març es va donar el tret de sortida a la temporada 2011 del Campionat de Catalunya de Trial 4×4 a la localitat osonenca de Sant Miquel de Balenyà (Municipi de Seva), organitzada pel Grup 4×4 d’Osona.

El dia es va despertar assolellat després d’uns dies molt passats per aigua i això va fer gaudir al nombrós públic d’un confort gairebé inesperat, però les zones, especialment la número 12, tenien un gruixut tou de fang que va dificultar encara més de l’habitual el pas dels vehicles.

En la Categoria Iniciació (antigament anomenada “Series”) la victòria va ser per l’equip format per Xavier Domenech i Xavier Martínez Coll amb Mercedes G amb només 30 punts, seguits de Nacho Soria amb Nissan Patrol SD-33 amb 92 punts. La gran absència d’aquesta categoria va ser la d’en Joan Manel Tomàs, campió de la temporada 2010.

En la categortia Series-millorats superiors a 2000cc en primer lloc es va classificar l’equip format per en Florenci Rius i la Marta Salvador amb el seu Range Rover V8 amb només 30 punts. El segon calaix del podi va ser per l’equip d’en Gerard Pallejà i Jordi Irigaray amb el Nissan Patrol L-28 amb 55 punts. La sorpresa la va donar el Jove pilot del Moto Club Igualada, Xavier Bargalló i el seu motxiller Jose Antonio Ruiz que amb el Land Rover Defender 90 van acabar en la meritòria tercera posició absoluta amb 56 punts, un mes que Gerard Pallejà. Bargalló enguany s’ha estrenat amb un pòdium en aquesta categoria desprès de participar la temporada passada en l’antic grup “Series”, demostrant així una impecable progressió d’aquests joves de Capellades.

Pel que fa a la categoria reina, la Maxi-sèries, victòria aclaparadora de l’equip format per Alfons Andreu i Miquel Casilari amb el seu Suzuki Samurai amb només 14 punts. El segon caixonet va ser per l’equip de Sant Pere de Vilamajor, format pels germans Albert i Jaume Puig amb el seu Land Rover amb 44 punts i la tercera posició per l´equip osonenc format per Claudi Vivet i Marc Dodas amb Suzuki Samurai amb 160 punts.

La propera cita serà el pròxim 17 d’abril a Montrodón també a la comarca d’Osona, per disputar la 2a prova d’aquest interessant Campionat de Catalunya de Trial 4×4.

Xavier Bargalló sortejant una de les zones.

Xavier Bargalló sortejant una de les zones.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.