Bon cap de setmana dels pilots del MCI

Miki Arpa (Gas Gas) va assolir el passat diumenge la victòria de l’Enduro del Berguedà, tercera cita de la temporada puntuable pel Campionat de Catalunya de l’especialitat, després de la celebració dels Dos Dies del Segre i l’Enduro del Solsonès.

Miki Arpa arribava líder de la categoria E3, després de la seva victòria a la prova del Solsonès i a les dues segones posicions aconseguides a la doble jornada dels Dos Dies del Segre. El pilot del MV Baix Berguedà va confirmar el pronòstic al guanyar la seva categoria i obtenir el millor temps scratch de la jornada, per davant de Xavier Puigdemont, que va imposar-se a l’E2, i del seu germà Marc Puigdemont, que va ser el vencedor de la categoria E1.

El tres primers classificats de la general de l’Enduro del Berguedà han confirmat les primeres posicions que mantenen a les seves respectives categories. Mentre Miki Arpa es consolida al capdavant de l’E3, Xavier Puigdemont es distància de Jordi Viladoms, absent al Berguedà, a l’E2 i Marc Puigdemont agafa un cert avantatge sobre Rafael Garcia, el seu màxim rival i segon el diumenge a l’E1.

Novament el MC Baix Berguedà ha mantingut el seu bon nivell organitzatiu, i tot i la pluja caiguda a la zona d’Olvan i Gironella durant el dia previ a la competició, el recorregut va presentar molt bones condicions per la disputa d’aquesta prova, amb un exigent ral·li d’uns 50 km., on s’havien de donar tres voltes, i on els pilots es trobaven amb una crono d’uns quatre minuts i una extrema d’un parell de minuts.

Pel que fa als pilots del Moto Club Igualada gran actuació de Marc Vives i Armand Monleon a E2 sen 2on i 3er respectivament. Bernat Sellares va ser 5è. En Senior B 2T Jordi Balcells va quedar 6è, David Abadal 12è, Ricard Martinez 15è, Pere Albet 17è, Eduard Vendrell 22è, Antoni Casals 23è i Jordi Doncel 26è. En Sènoir B 4T en Josep Marsal va fer el 6è, Joan Riera 16è i Jordi Subirana el 23è. En Sènioe C 2T en Pere Caro va pujar al segon esgraó del podi i en Carlos Ferrer va fer el 9è. En SEnoir C 4T l’Antoni Mas va fer el 6è. Per últim en Junios Trofeu l’Òscar Ortega va fer el 6è.

Jordi Viladoms de Cross Country al País Basc

Per rematar el cap de setmana el nostre pilot més internacional va està al País Basc diputant un Cross country convidat per l’organització. Una cursa amb un gran nivell i amb els millors pilots de l’especialitat de cross i enduro. En Jordi ho va fer d’allò més tractant-se que lo seu son els Raids. Així dons va pujar al tercer esgraó del podi en la seva categoria, l’E2.

Jordi Viladoms al 3er lloc del Cross Country de Euskadi

Jordi Viladoms al 3er lloc del Cross Country de Euskadi

L’MCI també a l’enduret de les Gunyoles

Paral·lelament el dissabte es disputar a Sitges l’enduret de les gunyoles on els més petits del Moto Club Igualada tambè hi van ser presents. En la categoria de 85 en Joel Vives va fer el 10è i en Jordi Cerdan el 34è. En Aleví l’Eric Martinez va fer el 8è i en la Categoria Oberta la Mireia Cerdan va fer el 12è sent la 8ena femina.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.