Moto Club Igualada a la Formula 1

Enguany i amb motiu de la celebració de El Gran Premio de España Telefònica de Formula 1 els propers dies 7,8 i 9 de Maig de 2010 al Circuit de Catalunya, Moto Club Igualada torna a tenir presència dels seus Oficials en aquesta important cursa automobilística.

Aquest cop Eva Prat Grado, que a mes es membre de Junta del MCI, actuarà com a Comissari Tècnic dintre del quadre d’oficials de la cursa. Eva, una de les poques dones Tècniques del territori Català i Espanyol, novament formarà part de l’equip d’unes 12 persones, totes elles de molta experiència en la matèria, que vetllaran per la seguretat i de fer complir la reglamentació d’aquests fabulosos vehicles monoplaces.

La seva feina començarà dimecres d’aquesta setmana amb les Verificacions Tècniques prèvies a la cursa, i continuarà la resta de la setmana amb les diferents tasques de precintatge de material i motors, marcatge de rodes etc..

A la cursa, a cada tècnic se li serà assignat un Box d’algun equip on hauran de vetllar pel compliment de la normativa esportiva i tècnica entre el ball de mecànics que cada pilot té al seu voltant.

Així donç Moto Club Igualada torna a tenir notorietat a una de les curses automobilístiques mes importants del Mon.

Eva Prat al costat del Mclaren-Mercedes l'any 2008

Eva Prat al costat del Mclaren-Mercedes l'any 2008

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.