Moto Club Igualada ha viatjat aquest cap de setmana del passat al futur

El viatge va començar dissabte a les 10:00 amb la sortida del primer pilot del Rally Anoia Clàssic, des de Santa Margarida de Montbui. En aquesta prova es va poder retrocedir als anys 60 per veure, como eren els cotxes de competició d’aleshores.

Gairebé 50 vehicles van prendre la sortida per participar en la tercera edició del Rally Anoia Clàssic de regularitat, agrupats en vàries categories, segons la data de fabricació del vehicle.

Un rally de regularitat es una prova en el que compte no és la velocitat, sinó l’habilitat de completar un tram, mantenint la mitjana marcada per l’organització.

Per aquesta ocasió, el homes de Moto Club Igualada va preparar un recorregut de 184 km. dividit en dos seccions i 6 trams de regularitat de 106 kms en total, amb varis punts de cronometratge en cada tram especial: Carme, La font del bosc, Font-rubí, La Moixeta-Santes Creus, Querol i Bellprat.

El guanyador en els cronòmetres va ser l’equip del Moto Club Igualada, Josep Morera – Oriol Morera amb un Fiesta XR2, però una errada de navegació en un control va suposar la seva exclusió, deixant la victòria en mans de l’equip del Club Mini Cooper Eduard Poveda – Victoria Carrascosa, seguits de Josep Gubern – Jaume Pallerols amb Porsche 944 a 1,6” i de Jordi Serracanta – Miquel Serracanta amb Fiat 124 Spider a 2”.

La millor parella local va ser per uns habituals del certamen, en Carles Gutiérrez i en Dani Sagués varen dur el seu Renault 5 a la sisena posició scratx a 3” del guanyador. També remarcables son la novena posició de José Colen – Tomás Navas amb Seat 124 i l’onzena de Josep Ros – Jofre Torra amb un VW Escarabat.

Josep Morera - Oriol Morera amb un Fiesta XR2

Josep Morera - Oriol Morera amb un Fiesta XR2

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.