Suzuki Català guanya les 24 hores de Moià

Cap de setmana històric per l’equip Suzuki Català, els quals s’han proclamat campions absoluts de les històriques 24 hores de Moià, que enguany celebrava la seva 33a edició.

Els castellolinencs Yannick Brugués i Marc Vives, amplien el renom del Moto Club Igualada i el del poble de Castellolí en el món del motor amb aquesta important victòria. Els dos pilots restants, Miguel Maroto de Zaragoza i Edgar Baró de San Cugat completaven l’equip.

Pel que fa al transcurs de la carrera, cap de setmana de molt de sacrifici per part de pilots i assistència, en tot moment concentrats i amb il·lusió per una cursa de menys a més en quant a posicions. En la pole position, l’equip aconseguia el quart millor temps. A la sortida l’equip es situà en sisena posició durant les tres primeres tres voltes, però la rapidesa de Marc Vives faria que al finalitzar el seu relleu l’equip ja estigués lluitant per la tercera posició. A poc a poc l’equip consolidava la tercera posició presionant de valent als rivals.

Es van anar succeint els relleus fins fer-se de nit. Moment en el qual l’equip Yamaha super 13, va patir una avaria, perdent un temps molt valuós i descisiu, col·locant l’equip Suzuki Català en la segona posició provisional. Per la seva part, a l’equador de la nit, Yannick Brugués, va mantenir un bonic duel amb l’equip Yamaha Bellès, realitzant uns temps per volta excel·lents, i guanyant-li finalment la partida.

Transcorre la cursa presionant l’equip lider, i campió de la passada edició, el Yamaha E-2, i mantenint a ralla els tercer classificats provisionals el Yamaha Bellès.
Novament un problema del equip Yamaha E-2, propicia que l’equip Suzuki Català passés a liderar la carrera de forma provisional, resultat que mantindria fins al final de la carrera i gràcies un equip molt sòlid i segur en el seu pilotatge, destacant uns últims relleus de Marc Vives, que va permetre mantindre les distàncies amb el segon classificat l’equip Yamaha super 13.
Finalment a les 17 hores del diumenge l’equip Suzuki Català es proclamava campió absolut de les 24 hores de Moià amb un total de 254 voltes, dues més que el segon classificat.
Regularitat, fiabilitat de la RMZ 450, rapidesa i seguretat dels pilots i una bona assistència tant mecànica com logística , la clau d’aquest èxit amb majúscules.

El taller de Molins de Rei, Suzuki Català, passa a engrandir el seu renom en el apartat de resistències, ja que de les 5 victòries absolutes sobre les 24 hores de velocitat ara suma les 24 hores de resistència sobre terra de Moià.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.