Eduard Vendrell aconsegueix el Subcampionat d’Espanya d’Enduro en “Trofeo Nacional Jr”

Els passats dies 26 i 27 de setembre es disputà la darrera prova del campionat d’Espanya d’Enduro. L’enduro de Totana que havia de dictar sentència, en algunes de les categories del campionat, es va haver de suspendre degut a les pluges torrencials caigudes el dies anterior, que deixaren el terreny impracticable. D’aquesta manera les classificacions després de l’enduro de Calaf són les definitives pel campionat.

Per part dels pilots de Moto Club Igualada cal destacar el subcampionat aconseguit per Eduard Vendrell amb el suport de Scotish enduro i Joralfran en la categoria “Trofeo nacional Jr”, on la seva regularitat la portat a assolir aquesta magnífica 2a posició final. En aquesta mateixa categoria Jordi Balcells ha finalitzat en 5è lloc. En enduro 2 Bernat Sellarés ha assolit la 13ª posició. En enduro 3 Marc Vives fou 7è, Xavier Pijuan 8è, Armand Monleón 11è i Víctor Cusí 13è. En Sènior B 2T David Abadal ha acabat en 8ª posició, Ricard Martínez en la 29ª i Pere Albet en la 34ª. En Sènior B 4T Yannick Brugués fou 15è i Josep Marçal 20è. Per últim en Sènior C 2T Pere Caro ha finalitzat en 9a posició.

Subcampionat d'Espanya d'Enduro d'Eduard Vendrell en "Trofeo Nacional Jr"

Subcampionat d'Espanya d'Enduro d'Eduard Vendrell en "Trofeo Nacional Jr"

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.