Jordi Sala i Joel Vives a l’enduret de Cardona

El passat diumenge 11 d’Octubre es va disputar l’Enduret de Cardona, la penúltima prova del Campionat de Catalunya. Els pilots més joves del Moto Club Igualada, Jordi Sala i Joel Vives van ser-hi presents.

El traçat marcat a Cardona va constar de 3 voltes per camins, trialeres i senders, amb 5 proves cronometrades, fent un recorregut de 70 km amb total. La pols va tornar a ser el principal protagonista del dia, fet que a l’hora de circular pels camins els pilots havien d’extremar les precaucions.

Jordi Sala, patrocinat per Castrol, Axo i Joralfran, no va tenir sort, a falta de realitzar l’última prova cronometrada va trencar l’embrague de la seva KTM, fet que el va obligar a abandonar la cursa quan estava en 3ª posició.

Per altra banda en Joel Vives també va marcar bons temps a les cronos, tot i tenir algun problema mecànic amb els frens va aconseguir situar-se en 6ª posició d’un total de 20 participants.

La propera cita el 18 d’Octubre on el Jordi participarà a l’última prova del Campionat d’Espanya de Motocross a Olvan.

Jordi Sala

Jordi Sala

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.