Bernat i Marc Seuba a la festa dels Súpers

Aquest cap de setmana, durant els dissabte i diumenge 17 i 18 d’Octubre, ha tingut lloc la 13ª Festa dels Súpers de Televisió de Catalunya, TV3, ha arribat com cada any carregada d’activitats, i també d’esport.

Els eixos principals de la Festa han estat en primer lloc en fer neixer el nou Canal Super 3, i també donar a coneixer els esports reconeguts per la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, coincidin amb el reconeixement fa pocs dies del 19è esport català, el Biketrial.

S’ha creat la BAC, Associació Catalana de Biketrial, que competirà amb els seus esportistes catalans com a nació en les proves mundials.

En la programació de la Festa de Super3 una de les activitats del dissabte ha estat protagonitzada per l’exhibició de Biketrial amb la participació del Campió del Món Dani Comas, i pels súpers i campions, els odenencs Bernat i Marc, del Moto Club Igualada, que han realitzat un gran espectacle ensenyan als més petits com es pilota una bicicleta de trial.

La Festa dels Súpers ha tornat a ser tot un éxit de participació, i els dos germans Seuba per tercer any consecutiu ha mostrat que es el Biketrial, esport nascut a Catalunya, que combina l’habilitat, l’equilibri, la precisió, la força, la concentració i que a partir d’ara portaran el nom de Catalunya per tot el món.

El públic i els súpers han gaudit d’allò més amb l’exhibició.

Els súpers, la Plataforma, amb les Seleccions Catalanes.

Bernat i Marc Seuba a la festa dels Supers

Bernat i Marc Seuba a la festa dels Supers

Bernat i Marc Seuba a la festa dels Supers

Bernat i Marc Seuba a la festa dels Supers

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.