Vibrant VII Mototerra Drink Team d’Igualada

El passat dissabte dia 22, es disputà el VII Mototerra Drink Team Ciutat d’Igualada, emmarcat dins els actes de la festa major. Aquesta fou la 4a prova del campionat social de mototerres de Moto Club Igualada, organitzada pel Drink Team Jr.

El traçat d’1 km de longitud, combinava revolts de tot tipus, obstacles variats de pedres i troncs, així com el salt d’alguns tallats. Fent que fos molt entretingut pel públic i els pilots.

Després de les 20 mànigues corresponents els 24 millors pilots disputaren les dues semifinals, on els 6 primers de cada semifinal passaven a la gran final.

En la gran final els 12 pilots van donar el tot pel tot per aconseguir la millor posició possible, i on el públic va poder disfrutar i vibrar del gran duel que ens van oferir el millors pilots presents de moto club Igualada Bernat Sellarès i Armand Monleón. Sellarès realitzà una gran sortida, liderant la final en la major part, Monleón però des del darrera aconseguia avançar posicions i retallar terreny fins atrapar Sellarès, on van protagonitzar un parell de voltes emocionantíssimes lluitant frec a frec cada revolt, no va ser fins gairebé la darrera volta que Monleón aconseguia avançar Sellarès i endur-se la victòria. El 3r esglaó del podi va ser pel pilot de llacuna Xavier Pijuan.

El Drink Team Jr vol donar les gràcies als seus sponsors, ajuntament, col·laboradors, així com als pilots i el públic assistent per haver fer possible aquest VII Mototerra Drink Team Ciutat d’Igualada.

Gran duel de Bernat Sellarès i Armand Monleón al VII Mototerra Drink Team Ciutat d’Igualada

Gran duel de Bernat Sellarès i Armand Monleón al VII Mototerra Drink Team Ciutat d’Igualada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.