Bernat Seuba subcampió als Jocs Mundials de Trial UCI 2009

En la ciutat belga de Charleroi s’ha cel-lebrat els dies 8 i 9 d’agost els Jocs Mundials de la Joventut de Trial, es el campionat del món de Trial UCI per les categories més joves, femines, principiants, alevins, infantils i cadets.

En Bernat estava seleccionat en la categoria Infantil com a Campió d’Espanya per participar-hi, i el seu germà Marc participava en la categoria Alevin.

Aquest any el Campionat constava de dos dies de competició, el dissabte al llarg de tot el dia es va realitzar la primera prova per seleccionar els 12 corredors millors classificats de cada categoria, i el diumenge es disputaba la final entre els seleccionats.

El dissabte el trial constaba de 5 zones i tres voltes a 4 hores, el temps va haver d’allargar-se degut a l’elevada participació en cada categoria, en alevins van ser 24 inscrits i en infantils 31 inscrits.

El dissabte l’odenenc Marc Seuba del Moto Club Igualada es classificava en la 13ª posició, per un sol peu no passava a la final, i en Bernat es classificava en 2ª posició i passava a la final.

El diumenge es disputava la final, zones totalment noves, a dues voltes i cinc zones i només dues hores per poder realitzar el trial. Zones molt dificils, llargues, i llunyanes unes de les altres, sense temps de reposar de l’esforç per no penalitzar per temps.

En Bernat Seuba aconseguí fer podi, el segon lloc, o sigui la medalla de plata, darrera de l’inglés JacK Carthy, i el tercer l’alemà Simon Wenninger, proclamant-se SUBCAMPIÓ del Món dels Jocs Mundials de Trial UCI 2009 en la categoria Infantil.

Tot ha estat posible gràcies a la col.laboració del Gimnàs de l’Ateneu, Inverse, Probike i Monty.

Podi del Jocs Mundials de Trial UCI 2009

Podi del Jocs Mundials de Trial UCI 2009

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.