4t Mototerra de Rofes

El passat dissabte dia 8 es disputà el 4t Mototerra de Rofes, 3ª prova puntuable pel campionat social de mototerres del Moto Club Igualada, que un any més es celebra per aquestes dates estivals.

El traçat del circuit fou força ràpid amb una petita zona de pedres força assequibles i gràcies a les condicions de la terra que donava molta adherència a les motocicletes, va fer que tan el públic com els pilots disfrutessin d’allò més.

Després d’una apassionada final Jordi Parés s’enduia la victòria, seguit dels pilots de moto club Igualada Armand Monleón i Xavier Pijuan, Monleón tot i patir problemes en el seu tub d’escapament ens les semifinals els aconseguí solucionar per endur-se el 2n lloc, mentre que l’ídol local, el pilot de la Llacuna Pijuan va fer una autèntica lliçó de coratge per pujar al 3r esglaó del podi.

La pròxima prova serà el Mototerra d’Igualada el pròxim 22 d’agost, on la secció del Drink Team Jr ja està centrant tots els seus esforços per tal d’aconseguir un molt bon mototerra.

Armand Monleón amb el trofeu de 2n classificat  del 4t Mototerra de Rofes

Armand Monleón amb el trofeu de 2n classificat del 4t Mototerra de Rofes

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.