Participació de Jordi Sala al Mx Master Kids de Bèlgica

Els dies 11 i 12 de juliol es va disputar el Mx Màster Kids a la ciutat de Limes (Bèlgica), prova considerada com el campionat del món de nens de motocròs. Amb la inscripció de gairebé 1200 pilots vinguts d’arreu del món, entre ells el pilot odonenc de Moto Club Iguala i de l’equip Axo-Castrol Jordi Sala.

El circuits ubicat ens uns prats d’herba immensos estava en immillorables condicions per a la pràctica del motocròs, gràcies a les pluja caiguda el dijous i el dissabte.

La cursa constava de diferents categories, el pilots de moto club Iguala Jordi Sala participava en la categoria aleví 65cc. En aquesta categoria hi havia un total de 270 pilots inscrits, repartits en tres grups. Dissabte de bon mati començaren les tandes d’entrenaments lliures i a partir de les dues del migdia van tenir lloc les 2 mànegues classificatòries per a les finals d’or, plata i bronze. En Jordi va aconseguir una molt bona 7a i 8a posició, respectivament, ja que els 15 millors pilots de cada grup entraven en la gran final, la d’or.

Diumenge es disputaven les dues finals, però degut a les pluges l’organització va decidir modificar la cursa, de manera que aquests joves pilots s’ho jugaven tot a una sola màniga. En la graella de sortida de la final d’or hi eren presents els 45 millors nens. En Jordi va realitzar una molt bona sortida situant-se entre els 10 primers, i en la última volta aconseguí col·locar-se en 8a posició quan es va veure involucrat en vàries caiguda que li van fer perdre molts posicions, quedant finalment en 29è lloc. Tot i això cal destacar la gran actuació d’aquest jove pilot en la seva primera vegada que s’enfrontava als millors pilots del món en la seva categoria.

El pilot de Moto Club Iguala Jordi Sala al Mx Master Kids

Sortida de la final d'or del Mx Master Kids

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.