Participació de Jordi Sala i Oriol Busquets al Campionat de Catalunya de Motocròs

El passat dissabte dia 20 es disputà al circuit de les Fontanes a Salomó la 4a prova del campionat de Catalunya de Motocròs. Dos pilots de Moto Club Igualada hi van ser presents, Jordi Sala i Oriol Busquets.

L’odonenc Jordi Sala participant en la categoria aleví aconseguir un prometedor 4t lloc en els entrenaments cronometrats. En la 1ª mànega però no va tenir tant sort i s’hagué de conformar amb la 7a posició, en la segona màniga aconseguí millorar un lloc obtenint el 6è lloc, quedant 6è a la classificació final.

Mentre que Oriol Busquets que competia en la categoria Mx3 assolia la 14a posició en els entrenaments cronometrats. En la primera mànega es va veure involucrat en una caiguda múltiple en un basalt d’aigua que el va fer quedar en una molt endarrerida 27a posició, en la segona màniga realitzant una bona sortida i sense cap caiguda l’Oriol retornar a les posicions que ens té acostumats aconseguint el 9è lloc. En la classificació final fou 14è.

Oriol Busquets al Motocròs de Salomó

Oriol Busquets al Motocròs de Salomó

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.