Campionat de Catalunya d’Autocròs Circuit de Tàrrega

El passat cap de setmana va tenir lloc la cinquena cursa puntuable per al Campionat de Catalunya d’Autocròs de la Federació Catalana d’Automobilisme. Jordi Puigvert, Joan Salichs i Marc Barcons, van guanyar en les seves respectives categories en la prova organitzada per l’Escuderia Tàrrega.

En Turismes de 1600 c.c. el pilot olotí Marc Barcons (Citroën Saxo) no va deixar escapar l’oportunitat de fer-se amb la victòria.

Als entrenaments de Turismes fins 2000 c.c. Joan Salichs (Seat Ibiza) marcà una gran diferència amb la resta de contrincants. Les classificatòries les dominaren Salichs i Jesús Molas (Seat Ibiza), guanyant-ne dues cada un. La cursa fou dominada per Salichs, que va posar mig circuit de distància amb els seus rivals, classificant-se primer per davant de Molas, Costa i Oliver.

Entre els Car Cross, Marc Batlle (Xtrm) va ser el millor en entrenaments, superant el Demon Car de Jordi Puigvert. Ells mateixos dominaren la primera ronda classificatòria, essent la segona per a Alberto Montalbán (Xtrm). A la final Montalbán aprofità la seva posició de sortida per superar a Puigvert i Batlle, fins que Jordi atacà de forma contundent, alçant-se amb el primer lloc.

Un equip habitual de Moto Club Igualada a l’Autocros va ser el format per Albert Borràs Eslava, amb un Car-Cross Speed Car x-trem.

Als entrenaments Albert va aconseguir acabar en la sisena posició, sortint a les classificatòries des de la primera línia de sortida. Desprès d’una molt bona primera màniga, on va acabar tercer absolut, van començar uns problemes mecànics en la segona màniga que el van rellevar a sortir en sisena posició a la final. Per acabar i arrossegant encara aquests problemes elèctrics, va aconseguir el novè lloc absolut a la màniga final.

Eva Prat i Enric Ruiz , del MCI van actuar en aquesta prova com a Comissari tècnic i Cap de Comissaris tècnics respectivament.

La pròxima proba del Català d’Autocros serà el 6 de setembre a Vidreres.

Albert Borràs i el seu vehicle

Albert Borràs i el seu vehicle

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.