Finalment 4t lloc de Jordi Sala a la resistència de nens de terra

Aquest dissabte a la tarda es disputà la 3ª prova de resistència de nens de terra puntuable pel campionat de Catalunya a la Torre de Santa Caterina, a la vora de Manresa. La pols del traçat i la calor van convertir-se en els pitjors amics pel pilot de Moto Club Igualada Jordi Sala, que formant parella amb Àngel Perales de la penya motorista Vilassar de Dalt aconseguiren merescudament la 2ª posició després de 90 minuts de cursa. L’organització però va decidir penalitzar-los injustament amb una volta, fet que els va fer perdre el segon lloc i retrocediren fins al 4t lloc de la classificació.