El pobletà Àlex Canales ha aconseguit el Campionat d’Espanya de Trial Juvenil A

Tot i a falta de la ultima cursa, que tindrà lloc al setembre a la població de Teo ( Galicia ) , l´Àlex Canales, pilot del Moto Club Igualada,  ja s´ ha proclamat campió de Espanya a la seva categoria. Precisament a Teo tindrà la oportunitat de córrer a la categoria de cadets, per començar a adaptar-se a la nova temporada 2017.

Durant aquesta temporada, l´Àlex ha conduit una nova marca (Sherco), adaptant-se durant cada carrera amb moltes ganes i il·lusió. La primera cursa del any va ser a la localitat de La Nucía, on manifesta que va ser un trial molt fàcil però al qual un petit error costava car, aconseguint guanyar la cursa. La segona va ser a Sant Joan (Mallorca),  on tot i ser un trial molt més difícil, també va guanyar còmodament. La tercera cursa , a Bocairent, va quedar en una segona posició, degut a una errada comesa a la zona 9. La quarta cursa va ser a la localitat de Pobladura de la Reguera (Leon) , que per ell va ser la cursa més dura de trial de la temporada, i no per la dificultat de les zones si no perquè va tenir un accident per la interzona que li va provocar la fractura del radi de la mà esquerra; a pesar d això, va aconseguir pujar al podí amb una meritòria tercera posició que el va donar el campionat de Espanya.

“Vull dedicar i agrair aquest campionat a la meva famíla,  a la gent que en motiva a seguir endavant, a Sherco España , al Moto Club Igualada , a Jorbà Solà i molt especialment a Non Stop pel seu  recolzament en tot moment .”

 

Alex Canales Campió d'Espanya Juvenil A

Alex Canales Campió d’Espanya Juvenil A

 

 

Podi de la Núncia

Podi de la Núncia

 

 

 

Espectacular zona de Canales

Espectacular zona de Canales

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari