Torna el Social de Mototerras al Moto Club Igualada

El proper 17 de Juliol arrenca de nou el Campionat Social de Mototerras a la Comarca de l’Anoia tutelat pel Moto Club Igualada. En aquesta ocasió la magnifica població de Masquefa i de la mà de les Seccions d’ A.C. Baldrich i del Moto Club Verd de Masquefa acollirà el “1er Mototerra de Masquefa”, que tindrà lloc davant del Camp Municipal d’Esports a partir de les 8:30h del matí.

Els Mototerras son una especialitat Federada Motociclista d’Off Road que es disputa en un circuit tancat d’uns 2-3 kms de longitud que alterna zones tipus Crono amb parts de salts i obstacles, apte per a tot tipus de nivells i edats, amb sortida amb graella. El circuit esta dotat de totes les mesures de seguretat (Ambulància, Metge, Controls, etc) així com de tots els serveis (Servei de Bar, Cronometratge, Zona de Pàdoc etc). Per poder participar els pilots han d’estar el possessió de la seva corresponent llicència Federativa Social o superior o també poden tramitar-ne una per el dia de la cursa.

Al llarg de la Competició es fan varies mànigues classificatòries on s’atorguen punts a cada pilot depenent del seu resultat en cadascuna. La suma total dels punts obtinguts a les mànigues classificatòries conformen el pas a les semi-finals i la màniga final respectivament.

Els pilots que ho desitgin es poden adreçar al telefon 646 47 38 92 per efectuar les seves inscripcions que varien entre els 20€ per la categoria infantil o els 25 per la resta si es fan de manera anticipada, o els 30 i 35€ el mateix dia de la cursa.

Els guanyadors finals del Campionat Social de Mototerras 2016 també seran guardonats i reconeguts dintre dels actes dels Pilots Campions del Sopar Bandera de Quadres que anualment realitza l’Entitat.

Les dates i localitzacions de les properes probes les anirem esbrinant durant les properes setmanes a mida que es vagin confirmant.

 

Us esperem a tots!

 

 

Pòster del 1er Mototerra de Masquefa

Pòster del 1er Mototerra de Masquefa

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.