El pobletà Àlex Canales ha aconseguit el Campionat d’Espanya de Trial Juvenil A

Tot i a falta de la ultima cursa, que tindrà lloc al setembre a la població de Teo ( Galicia ) , l´Àlex Canales, pilot del Moto Club Igualada,  ja s´ ha proclamat campió de Espanya a la seva categoria. Precisament a Teo tindrà la oportunitat de córrer a la categoria de cadets, per començar a adaptar-se a la nova temporada 2017.

Durant aquesta temporada, l´Àlex ha conduit una nova marca (Sherco), adaptant-se durant cada carrera amb moltes ganes i il·lusió. La primera cursa del any va ser a la localitat de La Nucía, on manifesta que va ser un trial molt fàcil però al qual un petit error costava car, aconseguint guanyar la cursa. La segona va ser a Sant Joan (Mallorca),  on tot i ser un trial molt més difícil, també va guanyar còmodament. La tercera cursa , a Bocairent, va quedar en una segona posició, degut a una errada comesa a la zona 9. La quarta cursa va ser a la localitat de Pobladura de la Reguera (Leon) , que per ell va ser la cursa més dura de trial de la temporada, i no per la dificultat de les zones si no perquè va tenir un accident per la interzona que li va provocar la fractura del radi de la mà esquerra; a pesar d això, va aconseguir pujar al podí amb una meritòria tercera posició que el va donar el campionat de Espanya.

“Vull dedicar i agrair aquest campionat a la meva famíla,  a la gent que en motiva a seguir endavant, a Sherco España , al Moto Club Igualada , a Jorbà Solà i molt especialment a Non Stop pel seu  recolzament en tot moment .”

 

Alex Canales Campió d'Espanya Juvenil A

Alex Canales Campió d’Espanya Juvenil A

 

 

Podi de la Núncia

Podi de la Núncia

 

 

 

Espectacular zona de Canales

Espectacular zona de Canales

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.