Arnau Tomàs al Campionat de Catalunya de Karting

El Campionat de Catalunya de kàrting va celebrar els dies 18 i 19 de juliol la tercera cita de la temporada, amb el circuit Zona Karting de Juneda com a escenari. Prop d’una setantena de pilots, en la que participar Arnau Tomàs, un jove pilot Igualadí de karting del Moto Club Igualada, en la categoria OPEN RACC 2015, van prendre part en una matinal d’una calor intensa que van suportar tots els pilots durant els dos dies de curses. i que va aplegar un bon nombre d’aficionats a les curses, .

Les proves van començar el dissabte dia 18 amb els entrenaments lliures, els breifings i la lluita per la “pole” en les proves d’entrenaments cronometrats. El Diumenge es varen disputar els “warm-up” i les curses. El pilot Igualadí es mostra molt fort i constant durant tot el cap de setmana aconseguint uns meritoris resultats que el deixen ben posicionat de cara a la següent prova que es celebrarà a Mora d’Ebre el cap de setmana del 3-4 d’Octubre.

 

Una gran oportunitat que el RACC ofereix a aquest jove pilot Igualadí de tan sols 12 anys per iniciar-se en el mon de la competició.

Doblet per a Onofre Sornosa entre els participants de l’Open RACC. En la primera cursa el podi el van completar Iker Carceller, segon, i Marc Güell, tercer. En la segona carrera, molt disputada i en que els tres primers van creuar la meta en el mateix segon, la victòria va ser també per a Onofre Sornosa, amb Iker Carceller, de nou, segon i Francisco García, tercer.

Moto Club Igualada

Arnau Tomàs Karting

Arnau Tomàs Zona Karting Juneda

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada