Diumenge torna la lliga Catalana de MX a Castellolí

El proper diumenge dia 28 de Juny se celebrarà a les instal.lacions de la zona Off Road de Parcmotor Castelolí la segona jornada de la lliga Catalana interprovincial de MX per nens. El Moto Club Igualada i després de la  inauguració fa cosa d’un mes de les remodelades instal.lacions del circuit de Motocross de Parcmotor, ha aconseguit en aquesta ocasió recuperar l’activitat Esportiva de l’Off Road al complexe del motor de la nostre Comarca.

Feina mes de 4 anys, concretament amb la disputa al 2011 del Campionat d’Espanya de Cross Country, que aquesta activitat esportiva havia quedat inactiva i es per aquest fet que el Club Igualadí, i aprofitant la gestió del Circuit de Mx, que va decidir empedre de nou les curses a Castellolí.

L’activitat Esportiva començarà Dissabte a la tarda amb l’apertura del Pàdoc als equips inscrits, una seixantena, per continuar ja Diumenge amb les Verificacions Administratives, previstes a les 8 del matí, que donaran pas a les mànigues d’Entrenaments a partir de les 9 del matí. La primera cursa es prevista per dos quarts d’11 i l’entrega de premis cap a les 14:00h de la tarda. Tot i que hi havien previstes unes tandes d’entrenaments lliures pels equips participants per dissabte al matí, aquestes han tingut de ser suspeses per l’organitzador a ultima hora en pro de poder treballar en optimitzar al màxim les condicions del ferm circuit per la cursa de diumenge, fruit de la sequera que esta patint la zona en els darrers mesos.

Actualment una 60ª d’inscrits, dividits entre les categories de Mx 125 2T, Fèmines, Mx 85 Juvenil, Mx 85 cadet, Mx Sots 18 4T, Mx 65 i Mx 50, ens faran gaudir d’una gran jornada de curses i motor a la Comarca. L’entrada a l’esdeveniment serà gratuïta , com a tots els actes que organitza Moto Club Igualada, per a tot el public assistent i a mes es disposarà de Servei de Bar amb beguda fresca i entrepans per tal d’amenitzar la festa.

Esperem donç la vostre assistència.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: FCM

 

 

imatge de la Lliga Catalana Interprovincial de MX per Nens

imatge de la Lliga Catalana Interprovincial de MX per Nens

 

Sin título-web

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.