Dani Vilà vencedor absolut de la “Bassella Race Verano” 2015

 

El passat cap de setmana del 28 i 29 d’Agost es va disputar al complexe Sip Bassella la primera edició del que pretén ser l’epicentre de l’Off Road en la seva versió d’estiu, l’anomenada Bassella Race Verano, proba que neix com a versió estiuenca de la multitudinària Bassella Race 1 disputada a l’Hivern però amb un format diferent que recorda mes aviat a les curses d’Enduro Argentines.

Un total de 130 participants, entre Motocicletes, Quads i Atv’s, es van donar cita per participar en un elaborat recorregut d’uns 10 kms de llargada amb amples de pista que podien variar entre els 4 i 10 metres, disputats entre un molt bon ambient i força diversió degut l’aigua acumulada en algun tram puntual.

Amb sortides tipus motocròs però amb graella única, els participants van haver de disputar dues mànigues classificatòries de 6 voltes cadascuna per establir la classificació final. La jornada de divendres es va reservar per les Verificacions Administratives i Tècniques i els entrenaments lliures mentres que dissabte va aplegar les mànigues classificatòries i les curses.

Pel que fa al tema Esportiu Dani Vilà, jove Pilot del Moto Club Igualada, va ser el guanyador absolut de les dues mànigues de cursa, conduint en aquesta ocasió un Quad Yamaha. Dani no va donar opció als seus rivals finalitzant a mes de 30 segons del segon classificat, tot i que el pilot de Capellades no havia pujat a cap Quad des del seu abandó per avaria mecànica a la passada Baja Aragó quan lluitava per posicions capdavanteres.

Pel que fa a les dues rodes el francès Jéremy Tarroux (Sherco) va ser el mes ràpid, completant el recorregut en poc mes d’una hora, seguit molt de prop en les dues mànigues pel Dakarià Joan Pedrero ( també amb Sherco), que va ser segon.

Xavi Martinez, pilot del Moto Club Igualada, també va participar en aquesta cursa assolint la 23ª posició final, molt bona actuació si tenim en compte la seva novençà en les curses de competició.

El balanç final per part de l’Organitzador, el Club Sip Sport, va ser molt positiu i auguren un futur prometedor per tal de convertir-se en un referent de del Calendari de l’Estiu.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Xavi Soler

 

 

Dani Vilà i el seu quad Yamaha.

Dani Vilà i el seu quad Yamaha.

 

 

Espectacular Xavi Martinez amb KTM

Espectacular Xavi Martinez amb KTM

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.