L’Enduro de Francolí tanca el Campionat de Catalunya

L’Enduro del Francolí va ser la proba encarregada de tancar el passat diumenge dia 7 de Desembre el Campionat de Catalunya de l’especialitat i, de passada, posar fi a tots els campionats catalans de motociclisme de la temporada 2014.

 

Els del Moto Club Francolí van preparar una cursa d’uns 45kms de recorregut als que s’havien de donar dues voltes i mitja, amb dues especials a disputar en cada volta. Un total de 92 pilots es van donar cita a l’Espluga per gaudir d’un dia assolellat tot i que d’ambient molt fred.

 

A l’igual que a la prova anterior celebrada a la nostre comarca (l’Enduro Anoia-Montbuí) Jordi Figueras es va endur la victòria de la general i de la categoria E3, mentre Ramon Quer va finalitzar segon scratx i va ser el guanyador de la Junior Open, i Òscar Geebelen va ser tercer i segon d’E3. El podi d´E3 el va completar Josep Ralló.

 

Pel que fa als Pilots del Moto Club Igualada destacar la segona i tercera posició en la categoria d’Enduro 2 de Marc Vives i Jordi Balcells respectivament que, a mes, van finalitzar 11è i 12è de general. A E-125 el jove Jordi Sala va aconseguir una segona posició demostrant la seva rapida adaptació a l’especialitat (recordem que es la segona proba d’Enduro en la que ha participat). A Junior Open l’Albert Pons va aconseguir una meritòria 6ª posició. En Sènior C 2T David Abadal i Ricard Martinez ,dos habituals del AC Baldrich Team, van pujar al podi en segona i tercera posició mentre que en Sènior B 2T Eduard Vendrell també feia lo propi acabant en segona posició. Per últim però no menys important Joel, el petit dels Vives, va finalitzar en la 8ª posició de Junior Trofeu.

 

Respecte a les Classificacions de la temporada, Jordi sala aconsegueix finalitzar en la 7ª posició d’Enduro 1 i 5è de E-125. Jordi Balcells aconsegueix el sub-Campionat d’Enduro 2 amb 52 punts seguit per Marc Vives que es tercer amb 45 punts i d’Armand Monleon que acaba 5è amb 25 punts. L’Albert Pons finalitza 12è de Junior Open i 16è de Junior Trofeu, on també Joel Vives es 6è. A Sènior B 2T Eduard Vendrell finalitza 3er absolut amb 46 punts. Carles Figuerola es 8è, Pere Albet es 10è i Jordi Doncel 28è. A Sènior C 2T David Abadal se li escapa el podi i finalitza 4art, seguit de Ricard Martinez que es 5è, Carlos Ferre 14è i de Carles Olive que finalitza 18è. Per finalitzar en la categoria de Senior C 4T tenim a Jordi Traver que finalitza 22è de general.

 

A tots ells moltes felicitats i esperem que a la Temporada 2015 puguin repetir i superar els èxits aconseguits en aquesta especialitat.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, FCM

 

 

Marc Vives a l’Especial de Francolí.

Marc Vives a l’Especial de Francolí.

 

 

Podi d’Enduro 2 amb Marc Vives (esquerra) i Jordi Balcells (dreta).

Podi d’Enduro 2 amb Marc Vives (esquerra) i Jordi Balcells (dreta).

 

 

Podi de Senior C 2T amb David Abadal i Ricard Martinez

Podi de Senior C 2T amb David Abadal i Ricard Martinez

 

 

Eduard Vendrell a l’esquerra.

Eduard Vendrell a l’esquerra.

 

 

La jove promesa d’Odena, Jordi Sala, a l’esquerra al podi de E-125.

La jove promesa d’Odena, Jordi Sala, a l’esquerra al podi de E-125.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.