Armand Monleon, campió d’Espanya de Rally TT

El passat cap de setmana es va disputar a Sant Mateu (Valencia), la ultima prova del nacional de Motorally, on l’Armand Monleón es va proclamar campió d’Espanya de l’especialitat.

Dissabte, va ser la pròleg, on els pilot mes ràpids van poder escollir la posició de sortida per la especial cronometrada del diumenge. El pilot de KTM va decidir sortir en vuitena posició.

Diumenge li esperava una especial cronometrada de 82 km amb una navegació molt complicada. Els pilots van tenir que que navegar per corriols poc visibles i amb una vegetació molt alta, però el pilot del Moto Club Igualada va saber rodar concentrat durant tota la especial, guanyant la cursa i proclamant-se campió d’Espanaya de Rally TT.

Aquesta temporada ha estat molt positiva per l’Armand, ha estat el millor Rookie en el seu debut al mundial de rallys cross country (Italia) i s’ha proclamat campió d’Espanya de Rally TT en la seva primera temporada complerta de la especialitat.

En paraules de l’Armand al acabar la cita de Valencia “Estic molt content amb el resultat final, ho he passat molt be durant tota la temporada i he millorar dia a dia, he après molt de tota la gent que m’envolta, per això aprofito per donar les gracies a totes aquelles persones que m’acompanyen en aquest projecte. Sense tots vosaltres no seria possible.!”

Ara toca continuar treballant per afrontar la temporada 2015 amb les màximes condicions.

Moltes Felicitats Armand!

 

Armand2

Armand1

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.