XXII Ral.li Empordà: Prat-Montaner continuen líders

El passat cap de setmana es va disputar una nova edició del mític Ral.li Empordà. Organitzat per l’escuderia Baix Empordà enguany gaudia de quasi un centenar d’equips inscrits i va constar de tres trams: La Ganga, Santa Pellaia i Els Àngels, al quals s’havien de fer dues passades. La proba, que arribava a la 22a. Edició, va ser puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, l’Open de Ral·lisprints i les copes de Catalunya de Regularitat Esport i Súpersport, a més del Volant RACC.

 

Després d’un inici de cursa accidentat que va obligar a neutralitzar el primer pas per la Ganga, Josep Maria Membrado i Jordi Vilamala, amb un Porsche 911 GT3,  van dominar la cursa. La parella, que aquest any ja havia guanyat al Ral·li Pacha-La Pineda, es va apuntar l’scratx en quatre dels sis trams. A només deu segons dels vencedors van quedar Carles Llinàs i Joan Torra, amb el Mitsubishi EVO X. La tercera posició al Ral·li Empordà va ser per a Albert Orriols, que amb Manel Muñoz de copilot, van acabar a 19 segons dels guanyadors amb el seu Porsche 911 GT3 Cup Rallye.

 

Miquel Prat i Daniel Montaner, equip del Moto Club Igualada, arribaven líders del Campionat Català després de quallar una actuació estel·lar al passat Ral.li Ciutat d’Igualada, i amb opcions a mantenir aquest lideratge la jove parella va decidir llogar per aquesta cita un Mitsubishi Lancer Evo IX a l’equip PCR Sport per tal de defendre la seva posició al Català de Ral·lis. Miquel va rodar durant tot el dia en temps capdavanters demostrant el seu do nat per adaptar-se ràpidament a qualsevol muntura, finalitzant quart de general a 20 segons d’Orriols, el seu màxim rival al Campionat. Podríem dir que Prat-Montaner van fer els deures i aquesta quarta posició els manté líders del certamen.

 

Joan Morros i Carles Planell també van ser presents a l’Empordà, finalitzant amb el seu Volkswagen Golf GTI en la 41a posició scratch i van ser 8ens del Grup H, en una cursa on van abandonar mes de 12 equips participants en poc mes de 60kms de Trams Cronometrats.

La propera cursa puntuarà per la Copa de Catalunya de Ral·lis de T&erra i serà el Ral·li d’Àger previst per al 14 de juny.

 

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Lluis Guardia, Osona Sport Clàssics.

 

Prat-Montaner al tram de “Els Angels”

Prat-Montaner al tram de “Els Angels”

 

 

Joan Morros i Carles Planell i el seu Volkswagen Golf

Joan Morros i Carles Planell i el seu Volkswagen Golf

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.