Ral.li de Terra de Andalucia-Benahavís

El passat cap de setmana del 22 de Maig es va disputar a l’excepcional localitat Andalusa de Benahavís la tercera proba del Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra.

No exempta de polèmica per problemes d’última hora amb el recorregut i després d’una lluita aferrissada durant tota la jornada, finalment el triomf va recaure en el Català Joan “Nani” Roma i Pilar Barcelò amb un Mini Cooper preparat per PCR Sport. Benito Guerra i Dani Cué van ser segons absoluts amb el seu Mitsubishi lancer Evo X i Jorge del Cid i Helena Carrasco van finalitzar tercers als comandaments d’un altre Mitsubishi.

La sorpresa mes que merescuda la van donar l’equip format per Eduard Forés i David Usón, aquest últim del Moto Club Igualada, que van finalitzar 4arts absoluts i van guanyar el Grup N reservat per els vehicles de producció. Forés-Usón van portar el seu Mitsubishi Lancer Evo IX a la victòria del Grup N després de superar una proba d’allò mes accidentada, que va deixar a fora per exemple al fins aleshores líder del campionat Alex Villanueva.

Amb aquesta gesta Forés-Usón es situen segons absoluts del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra amb 59 punts, 4 menys que Carlos Aldecoa que es l’actual líder del certamen.

La propera proba del Campionat serà a el Bierzo, a Castella i Lleó, els propers dies 20 i 21 de juny.

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Pablo Gil

 

Molt efectiu el Mitsubishi de Forés...

Molt efectiu el Mitsubishi de Forés…

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.