Trial 4×4 de Seva: Bargalló salva un segon lloc

El passat diumenge 1 de Juny es va disputar la 4ª proba del Campionat Català de 4×4 a la localitat de Seva. Organitzada pel Grup 4×4 d’ Osona la cursa, molt tècnica, va gaudir de 12 equips participants.

Xavier Bargalló i Alfons Margarit, del Moto Club Igualada, van finalitzar en la segona posició del Grup B reservat pels vehicles Preparats. El vigent Campió Català, amb 68 punts, va poder mantenir-se en posició de podi tot i patir una espectacular bolcada amb el seu vehicle, un Land Rover Defender 90, que tot i no tenir cap conseqüència ni física ni mecànica, si que li va fer apuntar-se un fiasco en una de les zones mes complicades del circuit, relegant-lo així a la segona posició.

Bargalló-Margarit aconsegueixen mantenir d’aquesta manera la seva tercera posició al Campionat quan encara resten 3 probes per finalitzar.

L’experimentat Florenci Rius, amb Range Rover V8 va ser el guanyador d’aquest Grup B amb 42 punts, i el podi el va completar Gerard Palleja, amb Nissan Patrol, amb la tercera posició i 75 punts.

En el Grup A , per vehicles amb menys preparació, el guanyador fou en Joan Altet, seguit de Anna Emilio, una de les dues fèmines que participen al Campionat, i de Dani Codina en tercera posició.

L’absència destacada en aquesta proba va ser la de l’altre equip Igualadí que participa al Campionat, el format per Josep Casals i la Carola Fernandez, fruit d’una averia mecànica que van patir a la passada Matinal 4×4 Ciutat d’Igualada al seu Jeep Wrangler i que no han sigut a temps a reparar per aquest trial de Seva.

La propera cita del trial Català tindrà lloc el proper 31 d’agost a la població de Els Hostalets de Balenyà, a Osona.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies, Grup 4×4 d’Osona

 

 

Xavier Bargalló a dalt del seu Defender un cop bolcat .

Xavier Bargalló a dalt del seu Defender un cop bolcat .

 

Bargalló a les ordres del seu motxiller Alfons Margarit.

Bargalló a les ordres del seu motxiller Alfons Margarit.

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada