Armand Monleon aconsegueix un espectacular debut al Mundial de Ral.lis

El pilot del d’Igualada, que participava per primera vegada en una cursa del Mundial, finalitza el Sardegna Rally Race en 9 ª posició.

El pilot del Moto Club Igualada ha aconseguit una gran actuació en el seu debut al Mundial de Ral · lis Cross Country. En arribar a meta després de l’última especial comentava que, “estic molt content amb el resultat, ja em sentia satisfet per poder participar en aquest ral · li, debutar al Mundial i competir amb pilots que porten molts anys en aquesta disciplina, però no esperava sentirme tan còmode i estar tan ben posicionat en algunes etapes i especials “.

Monleón ha après en temps rècord a pilotar i navegar a la vegada i a més a fer-ho a un ritme molt alt, tant que aconseguia pujar al podi en tercer lloc en la segona jornada del ral · li, i en algunes especials es col · locava per davant dels pilots més experimentats. Els espectaculars temps marcats en algunes etapes han demostrat que Monleón té una gran tècnica, i que la seva capacitat de treball i adaptació li permeten lluitar per fer-se un lloc en el món dels ral · lis.

“Ha estat una setmana molt dura, no estic acostumat ni a estar tantes hores en carrera ni a la navegació, que requereix una gran concentració i suposa un desgast mental molt més gran que en altres disciplines. A més del treball extra que teniem al acabar la etapa cada dia, pintar el llibre de ruta, preparar el material, dormir molt poc i posar a punt la moto per a l’etapa següent. En aquest sentit vull donar les gràcies a l’equip MRT per la seva gran ajuda amb l’assistència durant aquests dies de cursa, j als meus patrocinadors que m’ajuden durant tota la temporada i també han fet possible que estigui aquí. ”

“He patit però també he gaudit molt, fa molt poc que vaig començar a córrer en ral · lis amb llibre de ruta i estic molt content no només amb el resultat, sinó amb tot el que estic aprenent.  A més aquest ha estat un ral · li molt exigent, amb especials llargues , navegació complicada i pistes molt tècniques. No he comès grans errors de navegació i el problema que m’ha fet perdre algunes posicions es va produir en l’etapa marató, quan em vaig quedar sense fre del darrere. Vaig haver de córrer dues especials així i això em va fer perdre temps. Però una vegada solucionat el problema he tornat a tenir un bon ritme i col · locarme amb els de dalt “.

Després dels problemes en l’etapa marató, Monleón s’acomiadava avui del ral · li de Sardenya de la millor manera possible, finalitzava la primera especial en 5è  lloc a 2 minuts del primer classificat i repetia posició en la segona cronometrada del dia, però aquesta vegada a tan només 1’12” del líder.

“El Sardegna Rally Race era el millor escenari per poder debutar i estic molt content perquè tot ha anat genial, m’encantaria poder participar cada vegada més en aquest tipus de carreres.”

Debutar en un Mundial de Ral · lis no és fàcil i fer-ho d’aquesta manera demostra que Armand Monleón té molt a dir en aquest camí que acaba de començar, ja que ha estat al nivell de pilots que porten anys participant en aquesta disciplina.

Armand Monleon

Moto Club Igualada

bac

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari