Podi de Jordi Sala a Hostalets de Pierola i Almenar

Intens i satisfactori cap de setmana pel pilot odenenc Jordi Sala, del Moto Club Igualada. El passat dissabte es disputava la 1ª Resistencia de Nens a Hostalets de Pierola puntuable pel campionat català i organitzada pel Moto Club Igualada. En Jordi, novament formant parella amb Angel Perales, van aconseguir el segon millor temps a la tanda d’entrenaments. Dues hores en pista alternant els corresponents relleus van acabar per donar el tercer calaix del podi a l’equip format per Sala-Perales. Els altres pilots de Moto Club Igualada, Joel Vives formant equip amb Daniel Tell van acabar en 4ª posició i Jordi Cerdan i Arnau Sánchez finalitzaren en 8ª posició.

Diumenge en Jordi es va desplaçar fins a Almenar, on es disputava el Mx d’Almenar, organitzat pel Moto Club Terremotard d’Almenar. A la tanda d’entrenaments en Jordi obtenia el 4art millor temps per a la graella de sortida. Finalment després de disputar les dues mànigues, en Jordi obtenia el tercer lloc del podi.

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari